Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Raadplegen op zoekterm [ loon ] > Raadplegen pakketgegevens

Van Spaendonck Services / Loket.nl

Datum bijgewerkt 20-12-2023
Pakket Loket.nl
Omschrijving Personeels- en salarisadministratie via internet
Leverancier Van Spaendonck Services / Loket.nl
Detailinformatie leverancier...
Website Loket.nl
Prijsmodel Op aanvraag
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Loon- en salarissoftware
- Personeelsadministratie (HRM)
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
modules
hrm-module
salarisverwerkingsmodule
ziekteverzuimmodule
meldingenmodule
arbeidsvoorwaardenmodule
rapportagemodule
importmodule uren en andere variabele gegevens

Profiel pakket
Loket.nl is een geavanceerde webbased applicatie waarmee accountants en MKB ondernemingen hun complete salaris- en personeelsadministratie kunnen voeren.

Ongeacht tijd en plaats kunnen werkgevers de meest actuele gegevens raadplegen en zelf mutaties invoeren, zoals overuren of ziekmeldingen. Men kan een salarisverhoging doorvoeren en als gevolg hiervan gewijzigde grondslagen doorgeven aan verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Een kopie van de laatste loonstrook raadplegen. Het kan allemaal online. Ook werknemers kunnen op termijn gebruik gaan maken van de portal.

Ook moderne functies als APIs en AI zijn aanwezig.

Berichten met [ Loket.nl ]

Samenwerking Loket.nl & HoorayHR: HR-processen efficiënter dan ooit (26-03-2024)
HoorayHR, de alles-in-één HR tool voor MKB’ers, lanceert samen met Loket.nl een naadloze integratie tussen beide platforms. Met deze integratie worden gegevens moeiteloos en automatisch gesynchroniseerd tussen HoorayHR en Loket.nl. Mutaties overtikken, medewerkersgegevens in beide systemen invoeren? Dat is verleden tijd!
Bron: Loket.nl & HoorayHR

Loket.nl maakt met haar software complexiteit in het nieuwe minimumuurloon beheersbaar (25-01-2024)
De recente invoering van de nieuwe regelgeving omtrent het minimumloon heeft geleid tot veel discussie en verwarring. Het doel is een eerlijker loon per maand, gebaseerd op daadwerkelijk gewerkte uren. Echter, brengt deze wet ook nieuwe complexiteit met zich mee. Ook voor leveranciers van salarissoftware, zoals Loket.nl, brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee.
Bron: Loket.nl

Artificial Intelligence (AI) in salarisadministratie: Loket.nl ziet kansen (30-11-2023)
In een recent interview met Ronnie Overgoor, deelt Marc van Gaal, directeur van Loket.nl, zijn kijk op de komst van AI in HR en salarisadministratie. Loket.nl zet met de introductie van de digitale assistent Robin een grote stap in de richting. Volgens van Gaal hoeven salarisprofessionals AI niet als een bedreiging te zien, maar juist als een kans die de efficiëntie kan verhogen.
Bron: Loket.nl

Bizcuit koppelt met SnelStart: bank-, boekhoud- en facturatie omgeving op elkaar afgestemd (18-10-2023)
Ondernemers die hun boekhouding via Snelstart doen kunnen veel tijd besparen door bank-, boekhoud- en facturatie omgeving op elkaar af te stemmen en werkprocessen te automatiseren met de Bizcuit ondernemersapp.
Bron: Bizcuit en Snelstart

Eerste door Loket.nl zelf ontwikkelde koppeling met e-Boekhouden (13-06-2023)
Met behulp van de eerste door Loket.nl zelf ontwikkelde koppeling met e-Boekhouden is het handmatig overnemen van loonjournaalposten verleden tijd. Zodra de loonrun en het journaal succesvol zijn gedraaid in Loket.nl worden de loonjournaalposten, door middel van de koppeling, automatisch in de e-Boekhouden administratie geplaatst. Voordelen: tijd besparen én fouten voorkomen.
Bron: Loket.nl

Directe integratie loonpakket Loket.nl in Asperion Online Boekhouding (25-08-2021)
Bij Asperion doen we ons uiterste best om de boekhouding makkelijker, sneller en overzichtelijker te maken. Een belangrijk onderdeel daarvan is het creëren van nieuwe functies en het verbeteren van bestaande functies. Functies die het werk van het accountants- en administratiekantoren efficiënter maken.
Bron: Asperion

Starten met HR analytics in Loket.nl (28-07-2021)
Belangrijke HR data omzetten in waarde: dat kan met HR analytics. Data begrijpen geeft inzicht en overzicht én de mogelijkheid om data gedreven keuzes te maken. HR op een hoger niveau dus! Loket.nl, de grootste online HR- en salarissoftware aanbieder voor het MKB, biedt gebruikers nu flexibiliteit in rapportages en daarmee laagdrempelig inzicht én overzicht.
Bron: Loket.nl

Loket.nl en Avans Academie gaan samenwerken (13-10-2020)
De opleiding Human Resource Management van Avans Academie en Loket.nl tekenden gisteren een overeenkomst om te gaan samenwerken. Loket.nl is marktleider in Nederland op het gebied van online human resource- en salarissoftware. Ruim één miljoen medewerkers in Nederland ontvangen maandelijks hun loonstrook via Loket.nl.
Bron: Loket.nl

Loket.nl lanceert iDEAL betaling loonaangifte (15-09-2020)
Loket.nl, marktleider op het gebied van online salaris en HR voor het MKB, lanceert vandaag een nieuwe en innovatieve functionaliteit. Loket.nl maakt het, in samenwerking met de Belastingdienst, mogelijk om de loonaangifte gemakkelijk via iDEAL te voldoen.
Bron: Loket.nl

Loket.nl en BDO: 15 jaar samen groeien (13-09-2020)
Op vrijdag 4 september 2020 vierden Loket.nl en BDO Accountants & Adviseurs een bijzonder moment. Op het kantoor van Loket.nl aan het Reitseplein in Tilburg werd namelijk de contractverlenging door BDO ondertekend. Daarbij werd stilgestaan bij de succesvolle, langdurige samenwerking.
Bron: Loket.nl

Loket.nl viert mijlpaal: de miljoenste medewerker in de applicatie is een feit! (24-10-2019)
Wat een prachtige mijlpaal voor Loket.nl! De HR- en salarisapplicatie heeft namelijk het salaris verwerkt van de miljoenste medewerker in de applicatie. Ofwel: het salaris van maar liefst 1 miljoen medewerkers wordt via Loket.nl uitbetaald. Een gigantisch aantal!
Bron: Loket.nl



Onerzoeksbureau GBNED