Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 25-12-2023
Pakket Kennys HRM
Omschrijving Volledig personeels Informatiesysteem
Leverancier Kennys B.V.
Detailinformatie leverancier...
Website Kennys HRM
Prijsmodel Per medewerker per maand
Taal pakket Nederlands, Engels en meer
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Android
Apple iOs
Unix (algemeen)
MS Windows CE (Mobile computing)
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Personeelsadministratie (HRM)
Branches
Pakket getest door

Gecertificeerd: J
Door: Algemeen (voor diverse doeleinden)
Getst door diverse partijen en gecertificeerd voor gebruiken diverse omgevingen o.a. Unit4, SDB, Infor, Berenschot enz. Daarnaast tests en security audits door diverse hierin gespecialiseerd partijen.

 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Batch en E-mail
Batch Uitvoer en E-mail is een optionele module van Prinsys. Deze module biedt de mogelijkheid het uitvoeren van rapportages en het toesturen van de resultaten aan belanghebbenden geheel geautomatiseerd te laten verlopen.
Arbo connector
Dit is de Prinsys module waarmee o.a. ziek en beter meldingen automatisch worden gecommuniceerd naar een Arbo-diensten die de verzuimstandaard ondersteunt.
Formulieren
De module Formulieren is een optionele module van
Prinsys. Deze biedt aanvullende functionaliteit op het
gebied van het registreren van onderzoeksresultaten.
Hiermee kunt u bijvoorbeeld functiebeoordelingen,
competenties, enquêtes en medische
onderzoeksresultaten registreren en rapporteren.
App en Portaal vacature en sollicitatieportaal
De module waarmee vacatures via een vacatureportaal online kunnen worden aangeboden op het internet. Sollicitanten kunnen online solliciteren op de vacatures via een digitaal sollicitatieformulier. Inclusief opvolging en afwikkeling via app of portaal incl. automatische ontvangstbevestigingen en berichtgeving aan betrokken recruters/managers en sollicitanten.
Basissysteem
Basissysteem waarin alle mogelijke soorten personeelsgegevens kunnen worden geregistreerd inclusief onder meer signaleringsfunctie en de geïntegreerde flex rapportage tool met mogelijkheden om Word samenvoegbrieven op te stellen. Inclusief app en portaal basis met: Prinsys App & Portaal - basis. De module waarmee medewerkers eenvoudig via een App op smartphones, tablets en/of internetbrowsers op computers diverse gegevens kunnen raadplegen: Smoelenboek,Verzuim,Loonstroken,Bedrijfsreglement,etc.
App en Portaal verlof
▫ Uitbreiding op de module App & Portaal basis waarmee medewerkers duidelijk inzicht wordt geboden in de eigen verlofrechten, -aanvragen en -opnames. Medewerkers kunnen online verlofaanvragen indienen die door een leidinggevende moet worden goedgekeurd. Deze heeft daarbij inzicht in een verlofkalender van de afdeling en de rechten van de aanvragende medewerker.
App en Portaal declaraties en uren
▫ Uitbreiding op de module App & Portaal basis waarmee medewerkers online onkosten- of urendeclaraties kunnen indienen die vervolgens door een leidinggevende moeten worden geaccordeerd. Bij de onkosten declaraties kan een foto of scan van een bonnetje worden meegezonden en digitaal gearchiveerd.

Profiel pakket
Kennys HRM voor beheer van uw personeel en organisatie. Zaken als loopbaanbegeleiding, werving en selectie, ziekteverzuim, planning en budgettering zijn eenvoudig te toe te passen met PKennys HRM.

Valt op door zijn volledigheid en zeer uitgebreide historie mogelijkheden, de zogenaamde peildatum structuur. Hierdoor is het mogelijk om als het ware 'door de tijd te reizen'.

Daarnaast beschikt Kennys HRM over standaard rapportages, zoals het organogram, ziekteverzuim en verjaardagsoverzichten. Daarbij is mogelijkheid om uitgebreide rapportage te maken met Ad Hoc Rapportage.

Een en ander inclusief uitgebreide selfservices mogelijkheden voor medewerker en leidinggevende via mobile app voor Android, Apple en WindowsPhone.


Onerzoeksbureau GBNED