Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

IT Risk Control BV

Datum bijgewerkt 09-01-2023
Pakket Easy2Analyse
Omschrijving Data-analyse tool op basis van de XML Auditfiles
Leverancier IT Risk Control BV
Detailinformatie leverancier...
Website Easy2Analyse
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - Audit en data analyse
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Profiel pakket

Berichten met [ Easy2Analyse ]

Software voor externe verslaggeving, audit en interne rapportage (01-02-2024)
Dit rapport geeft inzicht in standaard software voor externe verslaggeving, audit en interne rapportage. Bij externe rapportages gaat het om de jaarrekening, aangifte IB en VPB, kredietrapportage en o.a. duurzaamheidsrapportage. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de auditfunctie in het rapport. Bij Interne rapportage komen oplossingen m.b.t. Business Intelligence (BI) en Corporate Performance Management (CPM) aan de orde.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Easy2Analyse: Cijferanalyses bij de Interim- en Eindejaarscontroles (29-09-2023)
Dit paper heeft als doel inzicht te geven in het belang en toepassing van cijferanalyses in de interim- en eindejaarscontrole en de wijze waarop Easy2Analyse hierin kan ondersteunen.
Bron: IT Risk Control / Easy2Analyse

Easy2Analyse: De Belastingconforme steekproef (15-06-2023)
Dit paper heeft als doel inzicht te geven in de redenen van toepassing van de belastingconforme steekproef door de belastingdienst, de motieven waarom en de wijze waarop u zelf de belastingconforme steekproef in Easy2Analyse kunt en zou moeten willen toepassen.
Bron: IT Risk Control / Easy2Analyse

Easy2Analyse voor Curatoren (04-01-2023)
Zoek in Google op verwacht aantal faillissementen en de diverse bronnen zijn het eens: In 2023 neemt het aantal faillissementen toe. Werk aan de winkel dus. Als curator is het dan belangrijk om snel en efficiënt inzicht te krijgen in de financiële toestand van een onderneming. Voor dit doel attenderen wij u graag op Easy2Analyse.
Bron: Easy2analyse (E2A)

Gratis Auditfiles Viewer (05-04-2022)
Voor het uitwisselen van gegevens met de Belastingdienst en/of uw accountant wordt veelal gebruik gemaakt van auditfiles. Zo bieden vrijwel alle gangbare financiële pakketten de mogelijkheid een Auditfile Financieel aan te maken. Daarmee deelt u informatie over de inrichting van uw grootboek, de grootboekmutaties en de relatiegegevens van uw crediteuren/debiteuren.
Bron: Easy2analyse (E2A)

Gratis Auditfiles Viewer: binnen 1 jaar meer dan 1.000 downloads (18-08-2021)
Binnen één jaar meer dan 1000 downloads van onze Gratis Auditfiles Viewer. Blijkbaar voorziet dit in een behoefte. Een reden om de Gratis Auditfiles Viewer nog een keer onder uw aandacht te brengen.
Bron: Easy2Analyse

Easy2Analyse Nieuwe release zomer 2021 (28-06-2021)
Easy2Analyse is een programma voor financiële data analyse, onder andere op basis van de Auditfile Financieel. De nieuwe release zomer 2021 bevat weer nieuwe functionaliteit en verbeteringen.
Bron: Easy2analyse (E2A)

Easy2Analyse ontsluit banktransacties voor BDO (10-04-2021)
Beheersing van geldstromen is essentieel voor een gezonde en succesvolle bedrijfsvoering. Voor ondernemers en adviseurs is het daarom noodzakelijk een goed inzicht te hebben in het geldverkeer. Bijvoorbeeld voor liquiditeitsplanning en financieringsvraagstukken.
Bron: Easy2Analyse

Inzicht in geldstromen (cashflow) en het nut van de Auditfile financieel (XAF) en bankmutaties (18-10-2020)
Naarmate de tijd vordert kan het een hele uitdaging worden om grip te houden op de geldstromen en daarmee op de prestaties en positie van de hele onderneming. Automatisering biedt gelukkig een aantal mogelijkheden om u daarbij te ondersteunen.
Bron: Easy2Analyse

Lancering gratis Auditfiles Viewer (01-09-2020)
Easy2Analyse biedt nu kosteloos een Auditfiles Viewer. De Auditfiles Viewer maakt het voor de eindgebruiker mogelijk auditfiles eenvoudig te ontsluiten, te controleren en op basis hiervan, indien nodig, fouten in de administratie herstellen. Gegevens worden gebruiksvriendelijk gepresenteerd. Daarbij is ook voorzien in drill-down- en sorteermechanismen.
Bron: Easy2Analyse

Netwerk- of relatie analyse: transactiestromen snel inzichtelijk maken (20-08-2020)
Met de zomer release Augustus 2020 voegt Easy2analyse (E2A) nieuwe sterke functionaliteiten toe. Een voorbeeld hiervan is de netwerk- en relatieanalyse. Met enkele drukken op de knop kunnen hiermee snel transactiestromen inzichtelijk worden gemaakt. De netwerk- of relatiegrafiek(diagram) wordt onder meer in de opsporing gebruikt om criminele netwerken visueel te maken.
Bron: Easy2analyse (E2A)

Easy2Analyse en BDO werken samen in de dataketen (08-05-2019)
BDO Accountants & Adviseurs kiest voor Easy2Analyse als partner om de verwerking van gegevens vanuit uiteenlopende financiële systemen te faciliteren. Easy2Analyse fungeert daarbij als centrale hub voor het inlezen van de verschillende auditfiles, het standaardiseren van deze files en het resultaat daarvan aan te leveren aan het dataplatform van BDO.
Bron: Easy2Analyse / IT Risk Control

Financiële analyse op basis van auditfiles (en andere data bestanden) (14-12-2016)
Met behulp van data analyse is het mogelijk om op efficiënte en doeltreffende wijze te kunnen bepalen hoe een bedrijf er voor staat. Dat kan nodig zijn omdat de jaarrekening moet worden gemaakt, omdat de aangifte moet worden ingediend, omdat de bank cijfers wil zien voor het verlenen van krediet en gewoon om een bedrijf goed te kunnen besturen. Dit alles kunnen we samenvatten onder de term "beheersing van een organisatie".
Bron: ITriskcontrol.nl



Onerzoeksbureau GBNED