Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 24-12-2023
Pakket Omnichannel
Omschrijving Kassasysteem retail software met één centraal beheer voor winkel en webshop
Leverancier Tilroy
Detailinformatie leverancier...
Website Omnichannel
Prijsmodel
Taal pakket NL, FR, EN, DE
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Point of sale (POS)
Branches DETAILHANDEL > Algemeen (food & non food)
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Profiel pakket

Berichten met [ Omnichannel ]

Veritas kiest ook voor ASPOS omnichannel cloud (17-05-2022)
De Belgische retailketen Veritas heeft gekozen voor het omnichannel cloud platform ASPOS van Valk Solutions. Hiervoor is een exclusieve overeenkomst getekend voor de komende 5 jaar. Een supertoffe aankoopbeleving én een big smile, daar draait het om bij Veritas.
Bron: Valk Solutions

Tijdens SAPPHIRE NOW kondigde SAP innovaties aan, zoals nieuwe oplossingen gericht op duurzaamheid (03-06-2021)
SAP-klanten krijgen de beschikking over een nieuw portfolio van bedrijfsapplicaties met een focus op duurzaamheid. SAP Responsible Design and Production helpt ontwerpers bij het maken van duurzame keuzes in de ontwerp- en productiefase, SAP Product Footprint Management monitort de duurzaamheid tijdens de productlevenscyclus en SAP Sustainability Control Tower biedt een totaaloverzicht.
Bron: SAP

Succesvolle implementatie van Hyarchis Document Management bij De Hypotheker (04-02-2021)
De Hypotheker, een van de grootste hypotheekdienstverleners in Nederland, heeft de migratie van zijn documentenarchief naar het cloudgebaseerde Hyarchis Document Management (HDM) afgerond. Een paar maanden geleden besloten de bedrijven hun krachten op het gebied van optimalisatie en efficiëntie in de hypotheekmarkt te bundelen, waarna de migratie van start is gegaan.
Bron: Hyarchis

Lightspeed breidt eCommerce product uit met multi-channelmogelijkheden (16-06-2020)
Lightspeed introduceert nieuwe functies in Lightspeed eCommerce die de omnichannel-ervaring versterken en zorgen voor een snellere en efficiëntere online winkelervaring. Retailers die hun online activiteiten ondersteunen met Lightspeed eCommerce waren tijdens de coronacrisis goed in staat om zich snel aan te passen.
Bron: Lightspeed

Lightspeed lanceert Omnichannel Loyalty (20-05-2020)
Vandaag lanceert Lightspeed, leverancier van webwinkel- en kassasoftware voor zelfstandige retailers, Omnichannel Loyalty. Daarmee kunnen retailers kun klanten online op dezelfde manier belonen als in de winkel.
Bron: Lightspeed

myBrand helpt ASICS bij realisatie omnichannel strategie (04-02-2020)
Sportmerk ASICS geeft zijn omnichannel strategie vorm met de uitrol van een wereldwijde SAP-backbone. De wereldwijde implementatie van de Retail en Omnichannel functionaliteit daarvan wordt ondersteund door myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner.
Bron: myBrand

Lightspeed introduceert analyse-oplossing Lightspeed Analytics (26-11-2019)
Lightspeed, leverancier van omnichannel kassasoftware aan ruim 51.000 onafhankelijke winkels en restaurants, lanceert vandaag Lightspeed Analytics. Deze oplossing helpt retailers aan diepgaande inzichten en aanbevelingen met betrekking tot verkopen, voorraadbeheer, werknemersprestaties en klantgedrag. Daarmee krijgen ze tegen een betaalbare prijs concurrentievoordeel ten opzichte van grote retailketens.
Bron: Lightspeed

Lightspeed introduceert Point of Sale-app Retail 3.0 (24-10-2019)
Lightspeed, leverancier van omnichannel kassasoftware aan ruim 51.000 onafhankelijke winkels en restaurants, lanceert vandaag Lightspeed Retail 3.0. Deze vernieuwde iPad app voor retailers biedt innovatieve navigatiemogelijkheden via drie tabbladen (Profile, Sales History en Retail Manager), vereenvoudigt de workflows van het verkooppersoneel en helpt managers met het winkelbeheer.
Bron: Lightspeed

Sligro Food Group kiest voor omnichannel POS-systeem van Ctac (04-09-2019)
Sligro Food Group heeft Business & Cloud Integrator Ctac (Euronext Amsterdam: CTAC) geselecteerd voor de implementatie en het onderhoud van een nieuw, centraal Point of Sale-systeem (POS). De door Ctac in-house ontwikkelde XV Retail-oplossing vervangt het kassasysteem waarmee Sligro nu werkt. Het centrale POS-systeem moet bijdragen aan een optimale klantbeleving in een nieuw omnichannel landschap.
Bron: Ctac

Lightspeed voegt nieuwe voorraadbeheerfuncties toe aan retailsoftware (10-07-2019)
Er zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Lightspeed Retail, een product van Lightspeed, leverancier van omnichannel point-of-sale software, oplossingen en ondersteunende systemen voor onafhankelijke retailers en restaurants. Deze functies bieden onafhankelijke retailers meer grip op hun voorraadbeheer en verbeterd inzicht in de werkelijke bedrijfsprestaties.
Bron: Lightspeed



Onerzoeksbureau GBNED