Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 04-01-2023
Pakket Octopus
Omschrijving Zaaksysteem, juridisch en zorg
Leverancier Truelime
Detailinformatie leverancier...
Website Octopus
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - BPM (Business Process Management)
Branches Dienstverlening juridisch > Algemeen
- Advocatuur
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg Zowel on-premise als SAAS
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Modules
Bezwaar module Beroep, Hoger beroep, Voorlopige voorziening Juridisch advies Klacht Aansprakelijkstelling Ingebrekestelling WOB verzoek Nadeelcompensatie Schadezaak Onderhoudsplicht Hulpvraag Contractbeheer Wet op de lijkbezorging (WOL) Civiele procedure Geclusterde behandeling Gevoegde behandeling Urenverantwoording SEPA automatische betalingsopdrachten Vertrouwelijke zaken Reporting connector Front-Office t.b.v. indienen en raadplegen via internet Ontdubbelen ZittingApp KEI module.

Profiel pakket
TrueLime heeft zich met de applicatie Octopus gespecialiseerd op het gebied van beheersing van werkstromen, met een duidelijk accent op taakautomatisering. De applicatie past daarmee uitstekend in het streven om de gehele organisatie beter te laten functioneren, op kosten te besparen en tegelijkertijd ook de dienstverlening te vergroten. Kwaliteit is een integraal onderdeel van het werkproces. De voorspelbaarheid en beheersbaarheid van de dienstverlening worden door standaardisatie positief beïnvloed. Een goede beheersing van de werkprocessen voorkomt niet alleen fouten, maar beperkt daarmee ook het risico dat jullie organisatie loopt. Door gebruik van onze oplossing besparen jullie dus bovendien onnodige kosten. Wij vertrouwen erop jullie met het verstrekken van deze informatie van dienst te zijn geweest en hopen dat er voor u voldoende aanknopingspunten zijn om tot een overeenkomst te komen.

Berichten met [ Octopus ]

SDB Groep bouwt haar strategische positie in de Nederlandse softwaremarkt voor de gezondheidszorg verder uit (04-04-2023)
SDB Groep bouwt haar strategische positie in de Nederlandse softwaremarkt voor de gezondheidszorg verder uit met de overname van Avinty! Deze stap past naadloos in de strategie van SDB Groep om de zorgmedewerker en zorgorganisatie in staat te stellen met behulp van innovatieve en gebruiksvriendelijke software de best mogelijke zorg te leveren aan haar patiënt en cliënt.
Bron: SDB

SDB Groep verstevigt positie in de Cure markt in samenwerking met Timeff (07-09-2022)
SDB Groep, gesteund door software-investeerder Main Capital Partners, breidt haar positie in de Nederlandse gezondheidszorg uit naar de markt voor zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) via een strategische samenwerking met Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) leverancier Timeff.
Bron: SDB Groep



Onerzoeksbureau GBNED