Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 01-03-2023
Pakket Exact Globe+
Omschrijving uitgebreid financieel pakket
Leverancier Exact Software B.V.
Detailinformatie leverancier...
Website Exact Globe+
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Profiel pakket

Berichten met [ Exact Globe+ ]

Blue10: koppeling met Exact Globe+ beschikbaar (01-11-2022)
Blue10 is constant bezig het product te verbeteren en uit te breiden. Daar valt het koppelen met nieuwe boekhoudsystemen ook onder. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat Blue10 koppelt met het nieuwe Exact Globe+. Werkt jouw bedrijf met Exact Globe+ en wil je je financiële administratie optimaliseren? Vraag dan nu een Blue10 demo aan. Benieuwd met welke boekhoudsystemen we nog meer koppelen?
Bron: Blue10

Boekhoudsoftware middelgroot: aanzienlijke verschillen in standaard ondersteuning robotic accounting (19-10-2022)
Bij de aanschaf van een boekhoudpakket is vandaag de dag “robotic accounting” het belangrijkste selectiecriterium. We hebben onderzoek gedaan naar de mate waarin boekhoudsoftware voor ondernemingen in het segment “middelgroot” robotic accounting functionaliteit ondersteunt. Voor de volgende toepassingen: AFAS Profit, Exact Globe+, KING Finance, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Oracle NetSuite, Twinfield en Visma.Net.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Terugblik en presentaties Seminar RPA en Robotic accounting op 12 oktober 2022 (12-10-2022)
Op woensdag 12 oktober 2022 heeft voor de 5e maal het "Seminar RPA en robotic accounting" plaatsgevonden te Hoevelaken. Met als centraal thema "Boekhoudsoftware middelgroot en de ondersteuning van robotic accounting". In hoeverre ondersteunen AFAS Profit, Exact Globe+, KING Finance, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Oracle NetSuite, Twinfield en Visma.Net Robotic accounting.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Boekhoudsoftware middelgroot: robotic accounting (12-10-2022)
Met dit onderzoek richten we ons op boekhoudsoftware middelgroot en de mate waarin functionaliteit op het gebied van robotic accounting aanwezig is. Het gaat dan om AFAS Profit, Exact Globe+, KING Finance, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Oracle NetSuite, Twinfield en Visma.Net.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Exact presenteert de Spring 2022 Release met onder andere PSD2-updates (10-05-2022)
Exact presenteert vandaag de Spring ’22 Release. De innovaties in de periodieke update helpen ondernemers en accountants om nog sterker te automatiseren, meer inzicht te hebben en sneller de juiste business-beslissingen te nemen. Daarbij voert het softwarebedrijf de bekende buy-and-build-strategie door met de integratie van Exact bouw7, dat verdergaat als ‘Exact Online Bouw’.
Bron: Exact Software

Exact integreert nieuwe PSD2-bankkoppeling met Triodos en bunq in Exact Online (14-10-2021)
Exact Online ondersteunt met de nieuwe PSD2-bankkoppeling voortaan automatische verwerking van banktransacties vanuit Triodos en bunq-accounts, waardoor gebruikers meer real-time inzicht hebben in hun cijfers. Dat maakt Exact bekend in de Autumn ’21 Release.
Bron: Exact Software

Exact Globe+ zet nieuwe standaard voor ERP: intuïtieve interface en fundering voor cloud en AI-oplossingen (03-11-2020)
Softwarebedrijf Exact kondigt tijdens Exact Live de release van Globe+ aan, een nieuwe oplossing die voortbouwt op Exact’s toonaangevende ERP-oplossing Exact Globe. Globe+ is gebruiksvriendelijker, op technologisch vlak compleet vernieuwd en beter voorbereid op updates in de toekomst.
Bron: Exact Software



Onerzoeksbureau GBNED