Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 20-12-2023
Pakket Visionplanner
Omschrijving Managementinformatie
Leverancier Visma | Visionplanner
Detailinformatie leverancier...
Website Visionplanner
Onderdeel van Visionplanner en Visionplanner Cloud
Prijsmodel
Taal pakket NED / ENU
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Budgettering
- Consolidatie toepassingen
- CPM (Corporate Performance Management)
- Management dashboards
- Managementrapportage
Branches - Accountants- en adm.kantoren
 
Dienstverleners Twan van de Wiel
Detailinformatie...
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Profiel pakket
Consolidatie, Tussentijdse cijfers, Prestatie indicatoren, Liquiditeitsbegroting, Budgetteren en begroting en Management dashboards. Zowel een cloud versie als een lokale versie.

Berichten met [ Visionplanner ]

Visionplanner transportdashboard: vertaalt complexe financiële cijfers in heldere strategische inzichten (20-03-2024)
Het transportdashboard van Visionplanner vertaalt complexe financiële cijfers in heldere strategische inzichten. Die zijn gericht op kosten, bescherming van marges en compliance. De widgets van Visionplanner snijden door de complexiteit van de transportsector heen, met aanpasbare oplossingen voor jouw uitdagingen.
Bron: Visionplanner

Software voor externe verslaggeving, audit en interne rapportage (01-02-2024)
Dit rapport geeft inzicht in standaard software voor externe verslaggeving, audit en interne rapportage. Bij externe rapportages gaat het om de jaarrekening, aangifte IB en VPB, kredietrapportage en o.a. duurzaamheidsrapportage. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de auditfunctie in het rapport. Bij Interne rapportage komen oplossingen m.b.t. Business Intelligence (BI) en Corporate Performance Management (CPM) aan de orde.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Update Visionplanner: jaarrekeningmodule Compilation, dashboards Insights en digitale assistent VAIA (16-01-2024)
Visionplanner onthult een reeks innovaties in haar rapportagesoftware met de Winter Boost-update. Als toonaangevende leverancier voor de accountancybranche, biedt Visionplanner vernieuwingen en verbeteringen in functies, design en gebruiksgemak. Deze update omvat aanpassingen aan de jaarrekeningmodule Compilation, de dashboards in Insights en de nieuwe digitale assistent VAIA.
Bron: Visionplanner

Visionplanner kondigt 2 nieuwe producten aan: controlesoftware in de cloud en een AI-assistent (07-12-2023)
Visionplanner, leverancier van rapportagesoftware voor de accountancybranche en ondernemers kondigt tijdens het jaarlijkse klantenevenement Visionplanner Inspire twee nieuwe producten aan. De geavanceerde AI-assistent VAIA helpt accountants in de samenstelpraktijk. Visionplanner Audit is de eerste Nederlandse cloudoplossing die controlepraktijken ondersteunt bij de wettelijke controles. Beide toepassingen faciliteren efficiencyverbetering binnen de accountancybranche.
Bron: Visionplanner

Van bon tot balans: de relatie tussen boekhouding, jaarrekening en winstaangifte 100% automatiseren (28-10-2023)
We richten ons met dit onderzoek op accountants- en administratiekantoren die de jaarrekening en de fiscale-aangifte (IB en VPB) samenstellen voor klanten. De vraag is nu welke kantoren het proces van boekingen aan de bron t/m genoemde rapportages (van record to report) 100% geautomatiseerd willen inrichten. En welke softwareleveranciers dat mogelijk gaan maken.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Visionplanner introduceert benchmarksoftware voor accountants- en administratiekantoren (16-06-2023)
Visionplanner lanceert haar nieuwe benchmarksoftware. Deze innovatieve functie is een uitbreiding op de module Visionplanner Insights. Accountants- en administratiekantoren kunnen met de benchmarktool de prestaties van hun klanten vergelijken met branchegenoten en gedetailleerde inzichten verkrijgen voor besluitvorming.
Bron: Visma | Visionplanner

Visionplanner presenteert software-innovaties in de Visionplanner Lente Boost (09-05-2023)
Visionplanner bundelt innovaties en verbeteringen in de dashboards en rapportagesoftware vanaf dit jaar elk kwartaal. Dit doet de softwareleverancier voor de accountancysector om klanten beter te informeren over de innovaties en verbeteringen. Nieuw is onder meer een scenario-functie in Insights.
Bron: Visionplanner

Adviseren op basis van real-time accounting: laat de tools voor je werken (06-05-2023)
Elke organisatie is gebaat bij inzicht in de cijfers en een goed begrip daarvan. Als accountant of financieel adviseur heb je hier een belangrijke adviesrol in. Het voeren van klantadministraties, het controleren van data, het opstellen van financiële rapportages en jaarrekeningen - het is de basis van elk kantoor.
Bron: Visma

CRMHub: realtime synchronisatie van CRM-gegevens (02-05-2023)
Maak kennis met de CRMHub: dé verbinding tussen CRM-systemen en alle andere software die je als accountant gebruikt. Met dit Visma-product werk je efficiënter, veiliger en ben je super flexibel. De CRMHub komt voort uit de Visma Connected Experience voor Accountants en is beschikbaar voor gebruikers van PinkWeb, Visionplanner en binnenkort Yuki.
Bron: Visma | PinkWeb

Nieuwe integratie PinkWeb en AdminPulse (14-03-2023)
PinkWeb presenteert een nieuwe integratie met de CRM cloudsoftware van AdminPulse (by Visma Syneton). Met deze integratie kunnen administratie- en accountantskantoren hun klantgegevens vastleggen in AdminPulse en synchroniseren deze gegevens tegelijkertijd naadloos met PinkWeb. Snel, makkelijk en veilig.
Bron: Visma | PinkWeb

Visionplanner Compilation haalt middelgrote jaarrekening naar de cloud (14-02-2023)
Visma | visionplanner kondigt vandaag een belangrijke update aan in Visionplanner Compilation. Het is nu ook mogelijk om een jaarrekening voor de bedrijfsklasse middelgroot op te stellen en te deponeren. Dit is een belangrijke stap in de visie van Visionplanner dat dit nieuwe softwarepakket geschikt moet zijn voor klanten in alle soorten en maten. Kantoren kunnen daardoor hun hele klantenkring met één cloudoplossing voor de jaarrekening bedienen.
Bron: Visionplanner

Visionplanner en MLE lanceren Visionplanner Compilation (24-10-2022)
Visma | visionplanner en Visma | MLE lanceren vandaag een nieuwe cloud oplossing voor de jaarrekening: Visionplanner Compilation. De softwarepartijen, die in november 2020 besloten te gaan samenwerken, hebben de sterke punten van beide oplossingen gecombineerd. Het resultaat is een flexibele en schaalbare cloudoplossing, waarmee accountants hun volledige klantportfolio kunnen bedienen.
Bron: Visma | visionplanner en Visma | MLE

Visma | Visionplanner, inclusief de labels, Infine, MLE, Comandi en Radar, op 1 maart 2022 onder nieuwe leiding (16-02-2022)
Visma | visionplanner krijgt nieuw leiderschap. Het fintech bedrijf dat zich specialiseert in cloud software voor accountants en administratiekantoren groeide de afgelopen 17 jaar uit tot een cruciale speler in de accountancy sector. Op 1 maart 2022 draagt Gert Kwetters als Managing Director al zijn operationele verantwoordelijkheden over aan Joris Joppe. Vanaf die datum zal hij Visionplanner inclusief de labels, Infine, MLE, Comandi en Radar gaan leiden.
Bron: Visma | Visionplanner

Bij robotic accounting staat de mens centraal (10-02-2022)
Veel kantoren hebben stappen gezet in de richting van gerobotiseerd boekhouden, maar ervaren niet altijd de efficiëntie en meerwaarde die beoogd is. Verrassend genoeg is de mens doorgaans de sleutel tot het succes van gerobotiseerd boekhouden.
Bron: Minox

Finovion kiest voor cloudplatform van Visionplanner (11-06-2021)
Finovion, het netwerk van 50+ samenwerkende administratiekantoren, bedrijfsadviseurs en accountancy specialisten heeft de keuze gemaakt voor Visionplanner, het cloudplatform voor de accountancy waarmee kantoren hun tussentijdse werkzaamheden, jaarrekening en binnenkort fiscale aangiften kunnen maken.
Bron: Visionplanner

Visma presenteert vandaag de rebranding van vijf van haar bedrijven (13-04-2021)
Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, presenteert vandaag de rebranding van vijf van haar bedrijven. Deze bedrijven gaan vanaf vandaag verder als Visma | Comandi, Visma | DizzyData, Visma | Nmbrs, Visma | Pinkweb en Visma | Yuki. Ook in product branding zullen zij nog meer familiariteit uitstralen.
Bron: Visma

Visma bedrijven Comandi en Visionplanner bundelen krachten (25-03-2021)
Visionplanner en Comandi bundelen vanaf 1 april a.s. hun krachten en gaan intensief samenwerken. Gecombineerd vormen zij vanuit Visma het powerhouse van data-to-insights voor ondernemers en accountants in de Benelux.
Bron: Visma

Klantspecifieke dashboards maken met de Minox RGS Analyzer (20-11-2020)
De toegevoegde waarde van de accountant zit niet in het voeren van de boekhouding. Boekingen goed in het boekhoudpakket krijgen is een middel – het doel is om inzichten uit de boekhouding te krijgen en daar acties op te ondernemen die waarde toevoegen.
Bron: Minox

Visionplanner, onderdeel van de Visma Group, neemt MLE over (06-11-2020)
Met deze strategische overname van de leverancier van geavanceerde software voor het samenstellen en controleren van jaarrekeningen breidt Visionplanner haar portfolio verder uit. Door de overname biedt Visionplanner kantoren nu ook een oplossing voor beoordelings- en controle opdrachten.
Bron: Visma

Visma daagt de status quo in accountancy uit (08-10-2020)
Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, presenteert vandaag de Visma Connected Experience voor accountants. De afgelopen jaren is Visma’s portfolio voor de Nederlandse accountancy- en ERP-markt dankzij een aantal strategische overnames sterk gegroeid.
Bron: Visma

Visma neemt Cash Software over (09-09-2020)
Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt online bedrijfssoftware specialist Cash Software over. Met deze strategische overname, die volgt op de overnames van Visionplanner, Nmbrs en onlangs Yuki, blijft de Visma Group gestaag groeien in de Nederlandse accountancy- en ERP-markt.
Bron: Visma en Cash Software

Visma neemt het boekhoudplatform Yuki over (04-08-2020)
Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt het all-in-one boekhoudplatform Yuki over. Dit is Visma’s derde strategische overname in korte tijd in de markt voor accountancysoftware. Met de overname van Yuki neemt Visma direct een voorsprong in de markt en biedt het accountants nu het meest innovatieve en complete cloud-ecosysteem.
Bron: Visma en Yuki

Visionplanner overgenomen door Visma (07-04-2020)
Visionplanner, leverancier van softwaretools voor dashboarding, jaarrekeningen, belastingaangiften en liquiditeitsprognose wordt onderdeel van de Visma Group. Met deze acquisitie breidt Visma zijn portfolio voor accountantskantoren uit en versterkt zijn positie binnen deze sector.
Bron: Visma en Visionplanner

Terugblik op De week van RGS (17-12-2019)
Wat zijn de voordelen van Referentie GrootboekSchema (RGS)? Hoe ga ik aan de slag met RGS? En wat levert RGS nou eigenlijk op? Op deze vragen kregen de deelnemers van het RGS Event in Utrecht op dinsdag 3 december antwoord.
Bron: RGS

Terugblik en presentaties ICT Accountancy jaarcongres 2019: mobiel werken, PSD2, data-analyse en vele andere onderwerpen (01-11-2019)
Op woensdag 30 oktober 2019 is voor het 18e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres gehouden met als thema dit jaar "Mobiel werken". Hier vindt u een terugblik met onderwerpen en een aantal beschikbare presentaties.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Terugblik kennisevent 2019 met: PSD2, Contracten cloud/saas, AVG-proof, UBL, RGS en APIs (10-10-2019)
Op woensdag 9 oktober 2019 organiseerde Onderzoeksbureau GBNED het 2e "Kennisevent administratieve software" te Hoevelaken. Met aandacht voor PSD2 in relatie tot administratieve software, contracten voor Saas/cloud, AVG-proof zijn, RGS Ready, Elektronisch factureren: UBL in relatie tot de Europee standaard EN16931 en API's.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

RGS Ready certificaat als eerste uitgereikt aan Minox (24-05-2019)
Softwarebedrijf Minox heeft eerder deze week als eerste boekhoudleverancier het predicaat RGS Ready ontvangen. Dit is een certificaat dat bewijst dat een softwarepakket RGS volledig ondersteunt. Het testrapport is in te zien op de website softwarepakketten.nl. RGS Ready is een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED. De functies en eigenschappen zijn in overleg met de markt tot stand gekomen en als normenkader benoemd door de RGS Taskforce implementatie.
Bron: Minox

OAMKB test online boekhoudsoftware Reeeleezee (17-04-2018)
In 2017 heeft Exact het boekhoudprogramma Reeleezee gekocht. Hoe bevalt Reeleezee vandaag de dag? Als een van de eerste gebruikers van boekhoudprogramma Reeleezee in 2005 ben ik benieuwd hoe het boekhoudprogramma nu werkt en of er na de overname door Exact nog verbetering in zit.
Bron: OAMKB

Presentaties praktijkdag cloud computing 27-5-2014 beschikbaar (29-05-2014)
Op 27 mei 2014 organiseerde GBNED in samenwerking met NOVAK de Praktijkdag Cloud computing, waarbij (management) dashboards centraal stonden. Verder kwam het virtuele accountantskantoor ARVUM aan bod als kennisplaats voor de accountancy. Fiscale aangiftes in de cloud en het keurmerk Zeker Online kwamen eveneens aan bod.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED



Onerzoeksbureau GBNED