Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen leverancier van pakket

Raadplegen pakketgegevens > Pakketleverancier

Hyarchis

Pakket Hyarchis Compliance Manager
Omschrijving Cliënt- en opdrachtacceptaties/-continuaties met content van de vakorganisaties en op basis van de meest recente wet- en regelgeving
Leverancier Hyarchis
Prijsmodel

Zoeken op alle pakketten van deze leverancier (deze zoekfunctie verlaten)

Leverancier Hyarchis
Land [ NL ] Nederland
Website Naar website...
 
Leverancier informatie Leverancier van document management software

Profiel leverancier

Hyarchis ontwikkelt en verkoopt sinds 1990 in het bedrijfsproces geintegreerde oplossingen voor papierarm werken ter verhoging van de kwaliteit en productiviteit van organisaties.

Hyarchis is op basis van de Microsoft.Net technologie) ontwikkelde Document Management en Workflow Management systeem. Hyarchis biedt een uitgebreid scala aan functionaliteit, een enorme schaalbaarheid en robuustheid. Hyarchis.Net zorgt voor het wijzigen en beheren van documenten in alle vormen. Tevens zorgt het voor de centrale en beveiligde opslag van al uw informatie. Dat zijn niet alleen ingescande papieren documenten maar ook alle gerelateerde e-mail�s, tekstbestanden en audio/videofiles. Met Hyarchis ligt digitalisering en optimalisering van al uw bedrijfsprocessen binnen de mogelijkheden.
Hyarchis wordt vaak ingezet als bedrijfskritische toepassing in kennisintensieve organisaties waar de toegevoegde waarde groot is en de terugverdientijd opmerkelijk kort!


Onerzoeksbureau GBNED