Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen leverancier van pakket

Raadplegen pakketgegevens > Pakketleverancier

Pakket Power BI Connector voor SnelStart
Omschrijving Importeer gegevens vanuit SnelStart in Power BI dashboard
Leverancier Davista | van data naar dashboards
Prijsmodel

Zoeken op alle pakketten van deze leverancier (deze zoekfunctie verlaten)

Leverancier Davista | van data naar dashboards
Land [ NL ] Nederland
Website https://www.davista.nl
 
Leverancier informatie Van data naar dashboards

Profiel leverancier

Actiegerichte dashboards

De hoeveelheid data in uw onderneming groeit dagelijks. Financiële gegevens, personeelsinfo, data over sales, projecten en productie, planningen, urenregistraties, marketingresultaten, sociale media en ga zo maar door. Vaak is deze data verspreid over meerdere applicaties, waardoor het lastig is om het totaaloverzicht te houden.

Met business intelligence is het mogelijk om te beschikken over een realtime en accuraat totaaloverzicht. In een dashboard of rapport krijgt elke medewerker alleen de informatie verstrekt die voor hem of haar relevant is. Actuele stuurinformatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen en uw onderneming effectief aan te sturen. 

KPI’s als stuurmiddel

Om snel te kunnen schakelen is het belangrijk om te beschikken over de benodigde informatie. Op zo’n manier weergegeven dat je in één oogopslag conclusies kunt trekken en acties kunt ondernemen. We geven elke medewerker of afdeling de KPI’s die nodig zijn om de dagelijkse werkzaamheden goed uit te voeren. Marketing, sales, productie en finance; allemaal hun eigen relevante stuurinformatie. Altijd beschikbaar op pc, tablet en smartphone. 

Inzicht in prestaties

Het doel van een dashboard is het verkrijgen van inzicht. Inzicht in de prestaties van de onderneming, het product, de afdeling of de medewerker. Een goed dashboard vertelt waarom de ene prestatie voorloopt en de andere prestatie achterblijft. Overzichtelijk, to the point en gericht op het ondernemen van actie. 

Ook voor u?

We creëren oplossingen met behulp van Microsoft Power BI. Een toegankelijke tool waarmee u in korte tijd een helder inzicht krijgt in uw data. Power BI kan gekoppeld worden met vrijwel alle (offline en online) software en ook met diverse externe open databronnen.

Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvende kennismaking, zodat we de meerwaarde voor uw onderneming kunnen laten zien.

 


Onerzoeksbureau GBNED