Softwarepakketten.nl

UBL Ketentest ketenpartners

UBLUBL Ketentest > Ketenpartners

De UBL Ketentest kent de volgende ketenpartners:

 • Betaalme.nu
  Een groep vooraanstaande Nederlandse bedrijven heeft het voortouw genomen om hun mkb-leveranciers sneller te betalen. Grote ondernemingen kunnen het MKB aan extra liquiditeit helpen door openstaande facturen sneller goed te keuren en vervolgens sneller te betalen of snel en gunstige financiering door derde partijen aan te bieden.
  De deelnemers van Betaalme.nu stellen elk een eigen manifest op waarin ze aangeven hoe ze ervoor zullen zorgen dat hun leveranciers eerder betaling van hun facturen kunnen ontvangen. Diverse bedrijven geven daarin aan dat ze de facturen van hun kleinste leveranciers binnen dertig dagen zullen betalen. U kunt deze manifesten bekijken op onze website www.Betaalme.nu De voortrekkers zijn op dit moment Jumbo, Heineken Nederland, Randstad en Friesland Campina. Begin februari maken we de volgende groep deelnemers bekend.
  Het streven is dat binnen vijf jaar minstens de helft van de 1000 grootste Nederlandse ondernemingen zal meedoen met Betaalme.nu en op die manier zo’n € 2,5 miljard uit openstaande facturen vrij te maken voor het mkb. Betaalme.nu streeft ernaar dat minstens een kwart van het mkb dankzij het initiatief makkelijker toegang tot liquiditeit krijgt.

  Het elektronisch sturen, ontvangen en verwerken van factuurgegevens is voor veel bedrijven steeds vaker randvoorwaardelijk om te kunnen komen tot een snelle goedkeuring van facturen.
  Na deze snelle goedkeuring volgt snelle betaling of het verlenen van toegang tot goedkopere financiering aan hun leveranciers.

  Voor meer informatie over Betaalme.nu, verwijzen we graag naar de website : www.betaalme.nu
   
 • Everbinding
  Wij helpen softwareleveranciers bij de implementatie van de SI-UBL (Simplerinvoicing LITE). eVerbinding is access point bij de ontsluiting aan e-facturatie netwerken (Simplerinvoicing FULL). Ook zijn wij beschikbaar als kennispartner en sparringpartner voor leveranciers.
  www.everbinding.nl/softwarepartners
     


 


Onerzoeksbureau GBNED