Softwarepakketten.nl
Urios

Promotie

Wij bieden een scala aan mogelijkheden om uw software en/of diensten (al dan niet tegen een vergoeding) extra onder de aandacht te brengen via onze websites:

 1. Softwarepakketten.nl
 2. ICT Accountancy.nl (gericht op accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren)
 3. ICT Financials.nl (gericht op de financiële professional)
 4. ICT Juridisch.nl (gericht op juridische dienstverleners)

MOGELIJKHEDEN

 • Een blog aanleveren;
  Bloggers bijdragen kunt u aanleveren over de meest uiteenlopende onderwerpen, zolang er maar in redelijke mate een ICT-component aanwezig is in relatie tot software. Aan het plaatsen van een blog zijn op dit moment geen kosten verbonden. Een blog bijdrage wordt ook gezien als een vorm van inbound marketing.
     
 • Een white paper aanleveren (bijvoorbeeld in de vorm van een klantencase);
  White papers kunt u aanleveren over de meest uiteenlopende onderwerpen, zolang er maar in redelijke mate een ICT-component aanwezig is in relatie tot software. Een klantencase is de meest voorkomende invulling van een white paper. Aan het plaatsen van white papers zijn op dit moment geen kosten verbonden.
    
 • Uw klanten een pakketwaardering laten plaatsen;
  Wie kan beter promotie voor u maken dan uw eigen klanten. Uw klanten kunnen via onze website hun waardering geven over uw software.
    
 • Uw gegevens actueel houden;
  Via uw persoonlijke inlog gegevens kunt u uw gegevens (leverancier, software, diensten) up-to-date houden en desgewenst nieuwe pakketten of diensten invoeren.
       
 • Nieuwsberichten aanleveren;
  Het sturen van nieuwsberichten, zowel voor op de websites als de nieuwsbrieven. Afhankelijk van het onderwerp kunnen nieuwsberichten op meerdere websites, pagina’s en/of nieuwsbrieven naar voren komen.

Blog bijdragen, whitepapers en nieuwsberichten kunt u sturen aan redactie@softwarepakketten.nl en worden altijd vooraf beoordeeld of deze voor plaatsing in aanmerking komen.

Adverteren op onze websites tegen aantrekkelijke tarieven

Pakketten met een logo als eerste tonen
Het aanbieden van softwarepakketten (uitgezonderd software voor privé gebruik) op deze website is GRATIS. Bij het raadplegen van pakketten (per pakketsoort, per branche en zelf op te geven zoeknaam) worden aangemelde pakketten met een logo als EERSTE getoond.
Voor een bedrag van EUR 100 excl. btw, kunt u een logo (88x31 pixels) een jaar lang laten plaatsen bij een aangemeld pakket.

Wilt u een logo laten plaatsen bij meer pakketten in dezelfde periode dan geldt een lager tarief per pakket.
Tarieven... 

Het plaatsen van een advertentie kan verder op de volgende pagina's:

Openingspagina website
(Vaste) header website
Overige pagina's
Nieuwsbrief 
Tarieven... 

Meer informatie
Voor het aanvragen van een advertentie of meer informatie over adverteren en andere promotie mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Onderzoeksbureau GBNED
Berend Slingenbergstraat 9
7742 KD  Coevorden
Tel 0524 560034
Mob 06 10069402
e-mail softwarepakketten@gbned.nl  


Onerzoeksbureau GBNED