Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

CRM

Customer RelationShip Management (CRM) is op deze website opgenomen onder de pakketsoort 'Relatiebeheer'. Het gaat om die toepassingen die er mede voor zorgen dat u met uw klanten een winstgevende (en ook goede) relatie kunt onderhouden op de langere termijn. Het aanbod van CRM pakketten is werkelijk zeer divers te noemen. Van eenvoudige marketingprogrammatuur tot veelomvattende pakketten. Ook zijn sommige CRM pakketten of delen daarvan te gebuiken via internet. Meer...

 
Creditmanagement

In wat eenvoudiger vorm bekend als debiteurenbeheer. Creditmanagement houdt zich in uitgebreide betekenis van het woord bezig met het managen en optimaliseren van de 'pre-quote to cash cycle'. In de praktijk komt dit neer op het managen en (continu) optimaliseren van: het kredietrisico, de cashflow, het quote to cash proces en de klantrelatie.

 
Boekhoudsoftware

Administratiesystemen voor minimaal het voeren van een grootboek, debiteuren en crediteurenadministratie. Boekhoudsoftware kent veelal aanvullende functies voor BTW aangifte, Kostenplaatsen, Budgettering, Periodieke journaalposten, Vaste activa administratie, Consolidatie, Rekening courant, Vreemde valuta, Facturering, Elektronisch factureren, elektronische factuurverwerking, Betalingsverkeer, Verplichtingenadministratie, Werkkostenregeling, Workflow, Rapportages, Elektronische uitwisseling gegevens, Audit- en data-analysefuncties, Online samenwerken met de accountant en Koppeling naar andere systemen.

De Gids Boekhoudsoftware geeft inzicht in nagenoeg ALLE standaard boekhoudpakketten voor de Nederlandse markt. Onderverdeeld naar:
1.ZZP'ers en klein MKB;
2.Middelgrote bedrijven (MKB);
3.Grote bedrijven (MKB+ en Multinationals).
Naar opvragen gratis Gids Boekhoudsoftware...

 

Onerzoeksbureau GBNED