Softwarepakketten.nl
Exact Software

Mobile computing

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

Laatste blogs
To do list BYOD: zorg voor een reglement (28-11-2014)
Bring your own device (BYOD) is de term waarmee het gebruik van priv-apparatuur voor het werk wordt aangeduid. De laatste jaren nemen werknemers steeds vaker hun laptop, smartphone of tablet mee naar het werk en de klanten van de baas. E-mails worden gelezen en beantwoord op deze apparaten. Andersom worden de apparaten ook voor priv-doeleinden gebruikt onder werktijd.
Naar archief blogs...

Mobile computing is het ontsluiten van software op een smartphone of een tablet PC. Steeds meer leveranciers vak bedrijfsmatige software (zoals boekhoudsoftware en crm) leveren 'apps' (programma's die speciaal zijn ontworpen voor mobile computing) als aanvullende diensten op hun softwarepakketten.

De meeste 'apps' worden ontwikkeld voor Apple's iPhone en iPad en voor smartphones en tabletcomputers die draaien met het besturingssysteem Android van Google.


Laatste artikelen
Gids Salaris- en HRM-software 2017/2018 (01-12-2017)
Met de "Gids Salaris- en HRM-software" biedt Onderzoeksbureau GBNED inzicht in het complete spectrum van toepassingen op het gebied van salaris- en HRM-software. In de gids zijn ruim 40 toepassingen in kaart gebracht. Ook wordt aandacht besteed aan cloud computing, elektronische gegevensuitwisseling, data-analyse en Beveiliging van persoonsgegevens en de AVG.
Moving to the cloud (04-10-2016)
Digitaal verantwoord ondernemen in 10 stappen (23-10-2015)
Onderzoek: De strijd van de mobiele formulieren apps (09-04-2015)
Terugblik en presentaties praktijkdag webwinkels en boekhouden 2014 (26-09-2014)
Naar archief artikelen...
Laatste white papers
Reserveringssysteem voor optimale bezetting van vergaderzalen (05-02-2016)
Bij veel bedrijven en instellingen is de organisatie rond vergaderzalen een ondergeschoven kindje. Enerzijds is sprake van 'claimgedrag', anderzijds is de werkelijke bezettingsgraad laag, vaak minder dan 25 procent. Een goed reserveringssysteem is daarom geen overbodige luxe.
Zes tips voor een efficient declaratieproces (06-11-2015)
CRM Partners doet een fastforward naar de vereniging van de toekomst (12-05-2015)
Naar archief white papers...
Links
Google Apps Marketplace (bedrijfsmatig)
Marktplaats voor Google Apps, gericht op ondernemers. Onder andere: Accounting & Finance, Calendar & Scheduling, Customer Management, Document Management, Project Management, Sales & Marketing, Security & Compliance en Workflow.
Raadpleeg alle links...

SAAS/Cloud computing
Online (samen)werken.
Meer informatie...

Webservices
Automatisch gegevens uitwisselen tussen online toepassingen.
Meer informatie...


Onerzoeksbureau GBNED