Softwarepakketten.nl
Exact Software

Branche - Accountancy > SoftwarepakkettenBeleggings-, Pensioen- en Financiele planning software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

Laatste blogs
Exact Finance: helpt bij uitdaging om een financiering te krijgen (20-08-2017)
MKB’ers ervaren het dagelijks: de uitdaging om een financiering te krijgen. 8 op de 10 ondernemers krijgt “nee” op hun financieringsaanvraag te horen. Met de introductie van Exact Finance helpt Exact ondernemers bij het krijgen van een financiering.
Naar archief blogs...

Financiele planning
Financiele planning is met name gericht op de DGA (directeur grootaandeelhouder) en de IB (inkomstenbelasting) ondernemer. De IB ondernemer is feitelijk de ZZP-er met winst uit onderneming.


Software opvragen
Beleggingen
Pensioen- (en Actuariele) software
Financiele planning software
Laatste artikelen
ICT Accountancy softwaregids 2019: overzicht van standaard software van meer dan 100 leveranciers gericht op de accountancy (30-10-2018)
De "ICT Accountancy softwaregids 2019" biedt een uitgebreid overzicht van (nagenoeg alle) softwarepakketten die verkrijgbaar zijn voor de accountancybranche. Het gaat om meer dan honderd standaard softwarepakketten, variërend van boekhoud- en salarissoftware tot jaarrekening rapportagesoftware en management dashboards.
Naar archief artikelen...
Laatste white papers
Hiaten in Financiele Planningen: met o.a. data-koppelingen tussen CRM/Boekhoud- en financiele planning pakketten (25-05-2016)
Een steeds terugkomende vraag van financiële planning adviseurs is om data-koppelingen te maken tussen CRM/Boekhoudpakketten- en financiële planning pakketten. Op het eerste oog een logisch aandachtspunt nu het uitwerken van een financiële planning tijdrovend is en iedere ondersteuning van automatisering tijdwinst kan genereren.
Figlo Platform, een (1) online adviesoplossing voor ieder financieel advies. (08-03-2016)
Succesvolle dienstverlening met Integrated Financial Planning (25-01-2016)
Naar archief white papers...


Onerzoeksbureau GBNED