Softwarepakketten.nl

PakketsoortenUren-, Tijdregistratie- en Declaratiesoftware

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

Laatste blogs
Het verborgen voordeel van software in de cloud (18-08-2015)
Er wordt veel gepubliceerd over n van de trends in de IT industrie: software in de cloud. Dat is niet zonder reden. Het merendeel van de bedrijven zal over 5 jaar meerdere, zo niet al hun bedrijfsapplicaties in de cloud hebben draaien. Een voorbeeld van een cloudoplossing die nu al gemeengoed is, is Microsoft Office 365.
Naar archief blogs...

Urenadministratie, tijdregistratie en declaraties hebben een nauw verband als het gaat om het doorbelasten van kosten op basis van gewerkte uren. Soms zijn er toepassingen die al deze facetten bieden in één enkel softwarepakket. Genoemde pakketten hebben ook vaak een nauwe relatie met:

Als het gaat om declareren kan ook een relatie gelegd worden met:

Branchegerichte software

Urenadministratie en declaratiesoftware is deels branchegericht. Hieronder zijn enkele specifieke (pakket)eigenschappen opgenomen voor enkele branches, te weten:

  • Accountantskantoren; Inzicht in declaraties wettelijke controles per cliënt en apart declaraties overige opdrachten per cliënt. Inzicht historie mutaties minimaal 7 jaar.

    Algemene informatie over software voor accountants- en administratiekantoren is te vinden op de website www.ictaccountancy.nl
       
  • Advocatuur

 

 


Software opvragen
Urenadministratie- en declaraties
Tijdregistratie en toegangscontrole
Urenregistratie
Ritten- en kilometerregistratie
Onkostendeclaraties
Laatste artikelen
Marktanalyse zelfroosteren: met complete aanbod zelfroostersoftware (25-02-2018)
Zelfroosteren heeft als doelstelling medewerkers meer zeggenschap te geven over de eigen roosters en kan daarbij helpen bij het organiseren van een goede werk-priv balans. Zelfroosteren staat al een aantal jaren in de belangstelling, hetgeen ook te merken is aan het toenemende aanbod van softwaretools om zelfroosteren te ondersteunen. Deze marktanalyse brengt deze tools in beeld.
Gratis leidraad selectie administratieve software (14-08-2016)
Elektronisch factureren in optima forma: een (1) internationale standaard met UBL als grote kanshebber (31-12-2015)
Presentaties ICT Accountancy Jaarcongres 11-11-2015 beschikbaar: data-analyse, eFactureren, aangifte IB en VpB, RGS en UBL (13-11-2015)
Naar archief artikelen...
Laatste white papers
Zes tips voor een efficient declaratieproces (06-11-2015)
Declaraties afhandelen is niemand zijn favoriete bezigheid. Belangrijker nog: je wilt dat werknemers hun tijd besteden aan hun core reponsibilities, niet aan tijdrovende administratieve zaken zoals declareren. Efficintie is belangrijk om de winstgevendheid te verhogen. Automatisering is al in veel aspecten van jouw bedrijf doorgevoerd maar in het declaratieproces liggen voor veel organisaties nog kansen. In dit artikel lees je zes tips om het declaratieproces efficinter te maken.
Naar archief white papers...


Onerzoeksbureau GBNED