Softwarepakketten.nl

PakketsoortenKantoorautomatisering

Laatste nieuws
Custodian for Legal door Pact advocaten gekozen en gemplementeerd in tien dagen (02-11-2017)
Transform Data International kondigt met trots aan dat Custodian for Legal door Pact advocaten is gekozen en gemplementeerd als het systeem voor document-, e-mail- en kennismanagement. Pact advocaten hecht veel waarde aan het gebruikersgemak voor haar medewerkers en de optimale beveiliging van klantdata. Pact advocaten maakt al geruime tijd gebruik van Office 365 en zocht een oplossing die naadloos hierop aansluit.
Raadpleeg nieuwsarchief...

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

CTI
CTI (Computer Telefoon Integratie) vormt de schakel tussen telefooncentrales en softwaresystemen. Door gebruik te maken van specifieke CTI software hoeven softwareleveranciers van systemen voor marketing, call centers en CRM geen koppelingen te maken naar de diverse telefooncentrales van de verschillende fabrikanten daarvan. CTI systemen worden ook wel aangeduid als 'middleware', omdat deze de schakel vormt tussen applicaties en telefooncentrales.

Data tekst integratie
Data tekst integratie heeft betrekking op (tekst) documenten die voorzien worden van informatie uit uw database. Bijvoorbeeld een mailing aan uw afnemers, waarbij gegevens over uw afnemers zijn opgenomen in een database. De integratie van data en tekst kan ook plaatsvinden met behulp van XML toepassingen. Hiervoor verwijzen wij u naar onze XML rubriek.

eBooks
Het elektronisch document in boekvorm 'eBook' krijgt steeds meer aandacht. Er zijn verschillende softwarepakketten op de markt om eBooks te maken en te lezen (readers). Steeds meer uitgevers brengen een eBook formaat uit van boeken. Inmiddels zijn er ook standaards op het gebied van eBook technieken. 
Meer informatie over eBooks software...

FAX
Voor het versturen en ontvangen van faxberichten hoeft u niet meer over traditionele faxapparatuur te beschikken. Er is speciale software op de markt om faxen via internet te verzenden en te ontvangen. Ook groupwise toepassingen bieden vaak de mogelijkheid om faxberichten te verzenden.

Groupware
Groupware is een verzamelnaam voor software op het gebied van samenwerking tussen medewerkers. U moet hier denken aan toepassingen voor agendabeheer en e-mail.

Virtueel kantoor
Virtueel kantoor is een verzamelnaam voor een omgeving op internet waar u kunt samenwerken met collega's met behulp van kantoorapplicaties, zoals emailbeheer, agendabeheer en het delen van documenten.


Software opvragen
Kantoorautomatisering algemeen
Agendabeheer
CTI Computer Telefoon Integratie
Data tekst integratie
Desktop-, documentpublishing (eBooks)
E-mail software
Faxverkeer software
Groupware
Presentatie software
Spraakherkenning software
Spreadsheets
Tekstverwerking
Vertaalsoftware
Virtueel kantoor
Laatste artikelen
Onderzoek naar e-mailbeleid Nederlands bedrijfsleven: een derde bedrijven geen duidelijk beleid en archiveert geen e-mail (17-04-2015)
ZyLAB, vooraanstaand leverancier van eDiscovery en intelligent information governance oplossingen, presenteert vandaag de uitkomsten van een onderzoek naar het e-mailbeleid en het archiveren van e-mail bij de grotere Nederlandse bedrijven. Aanleiding voor het onderzoek was de recente commotie rondom het e-mailgebruik van voormalig Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton.
Onderzoek: De strijd van de mobiele formulieren apps (09-04-2015)
Rechtsgeldigheid van e-mail: hoe zit het? (02-11-2014)
Naar archief artikelen...

Gratis toepassingen
Binnen onze rubriek 'Gratis software' vindt u ook een aantal toepassingen op het gebied van 'kantoorautomatisering'.

Links
e-mail startpagina
Links naar e-mail tools en e-mail aanbieders.
eBook startpagina
Links naar andere websites over eBooks.
eBook.com
Artikelen, software en discussiewe over eBooks.
eBook.nl
eBooks boeken en software.
Raadpleeg alle links...

Aanbevolen

- Documentbeheer


Onerzoeksbureau GBNED