Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

PakketsoortenPlanning- en reservering software

Laatste nieuws
Rapport van Quinyx, leider in Workforce Management (WFM) oplossingen, toont aan dat de voordelen en besparingen van het gebruik van AI-gestuurde WFM-software aanzienlijk zijn (25-02-2021)
Een nieuw rapport van Quinyx, leider in Workforce Management (WFM) oplossingen, toont aan dat de voordelen en besparingen van het gebruik van AI-gestuurde WFM-software aanzienlijk zijn. Quinyx ondervroeg wereldwijd 300 leidinggevenden uit verschillende sectoren over hun grootste uitdagingen en topprioriteiten bij het plannen van het personeel met een niet-kantoorbaan.
Raadpleeg nieuwsarchief...

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.
 

Laatste blogs
Zelfroosteren: durf te veranderen (25-09-2020)
Onze samenleving is 24 uur per dag in beweging. Wat wij vandaag bestellen, willen we morgen in huis hebben. Als Nederland slaapt is Azië wakker; ook dan doen we zaken met elkaar. Kapitaalintensieve organisaties kunnen alleen bestaan bij een bedrijfstijd van 7×24 uur. Wij willen 24 uur per dag een beroep kunnen doen op de gezondheidszorg, enzovoorts.
Vier trends in personeelsplanning (26-02-2020)
Naar archief blogs...

Routeplanning
Voor routeplanning wordt verwezen naar de pakketsoort Logistieke systemen.

Projectplanning
Voor projectplanning wordt verwezen naar de pakketsoort Projectmanagementsoftware.

Personeelsplanning
Voor personeelsplanning (workforce) wordt verwezen naar de pakketsoort HRM software.


Software opvragen
Planning software
Reservering software
Verhuuradministraties

Verhuuradministraties

 • Algemene kenmerken; vastleggen te verhuren objecten, koppeling met artikelbestand, vastleggen locatie per object en verwijzing naar handleiding/bediening.
     
 • Verhuuropdrachten vastleggen; mogelijkheid van contact betalen, mogelijkheid betalen op rekening, baliefacturering, verhuur aan eenmalige relaties, verhuur aan vaste relaties, vastleggen eenmalige kosten, vastleggen borg en vastleggen Identiteitsgegevens huurder.
      
 • Verhuurplanning; planning per te verhuren object, planning per groep van objecten, vooruit reserveren object, inzicht vrij/gereserveerd in de tijd.
     
 • Facturering; vooraf factureren, achteraf factureren, periodiek factureren (bij verhuur over een langere periode) en elektronisch factureren.
    
 • Onderhoud; plannen onderhoud per object en registreren uitgevoerd onderhoud.
    
 • Rapportage; omzet per object, omzet per klant en bezettingsgraad per object. 


Onerzoeksbureau GBNED