UBL Ketentest

Software nieuws

Steltix en go2UBL maken e-facturatie-koppeling mogelijk met Oracle JD Edwards

Plaatsingsdatum 31-03-2021
Berichtdatum 31 maart 2021

e-facturatie dienstverlener go2UBL heeft met behulp Steltix, Europese marktleider gerelateerd aan Oracle JD Edwards software, een e-factuur koppeling gerealiseerd.

Steltix Accountants Payable Automation (APA)
APA is een door Steltix ontwikkelde oplossing die het mogelijk maakt om optimaal gebruik te maken van het JD Edwards-systeem. Het combineert de standaard JD Edwards Accounts Payable-automatiseringsmogelijkheden met de factuur conversie oplossing van go2UBL. Op deze wijze kan elke ontvangen factuur geautomatiseerd verwerkt worden.

Wat de verbinding is tussen JD Edwards en Steltix?
Steltix is de Europees marktleider op het gebied Oracle JD Edwards ERP software. Efficiency verbetering en innovatie staan hoog in het vaandel bij de experts van Steltix. Jan-Jaap Weestand, CEO van Steltix: “Door de conversiedienst van go2UBL te integreren binnen onze APA-oplossing zijn onze klanten niet meer afhankelijk van scan en herken software en zijn zij in staat om volledig automatisch factureren te herkennen, matchen en betaalbaar te stellen.”

go2UBL zet alle inkoopdocumenten met de hoogste mogelijke kwaliteit om in het universele UBL-formaat. Door dit te koppelen aan de APA-oplossing van Steltix is hiermee nog een UBL-ready oplossing succesvol in gebruik genomen.
   

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding go2UBL
Internet URL go2UBL

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED