Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Zenvoices beschikbaar voor SAP Business One

Plaatsingsdatum 19-10-2021
Berichtdatum 19 oktober 2021

Ook voor gebruikers van SAP Business One is Zenvoices nu beschikbaar. SAP Business One is ERP software voor het midden- en kleinbedrijf en biedt oplossingen voor financieel beheer, sales en klantenbeheer, inkoop en voorraadbeheersing en business intelligence. Zenvoices heeft het voor SAP Business One gebruikers mogelijk gemaakt om factuurverwerking te automatiseren, een digitaal goedkeuringsproces in te richten en de controle in het purchase to pay proces van de factuur met ontvangsten en inkooporders te automatiseren.

Sneller en makkelijker facturen en bonnen verwerken via Zenvoices
Ook voor factuurverwerking in SAP Business One zet Zenvoices de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning in om factuurverwerkingsprocessen te automatiseren. Het aanleveren van facturen en bonnen kan op verschillende manieren, waaronder traditioneel via e-mail, maar ook via Peppol en de mobiele Zenvoices app. Vanuit Zenvoices maken we het vervolgens mogelijk om het proces van inkomende factuur tot aan boeking, met behoud van regie te automatiseren. Zenvoices faciliteert onder andere automatiseringsmogelijkheden voor administratie-toewijzing, het automatisch herkennen en boeken van facturen op basis van regels, autorisatie management met automatische toewijzing van autorisatoren en automatische controlemogelijkheden in het purchase tot pay proces.

Digitaal facturen goedkeuren voor SAP Business One
Zenvoices biedt SAP Business One gebruikers een oplossing voor het digitaal goedkeuren van facturen met automatische toewijzing van autorisatoren op basis van ingestelde voorwaarden. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de web portal en/of de mobiele Zenvoices app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd. Desgewenst worden tijdens autorisatie boekingen in SAP Business One geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Purchase to pay
Ingelezen inkoopfacturen kunnen automatisch op regelniveau gematched worden met bestellingen en magazijnontvangsten uit SAP Business One. Hiermee is het mogelijk om purchase to pay processen vergaand te automatiseren. Er zijn instellingen beschikbaar voor onder andere toleranties in prijsverschillen en welke automatische controles uitgevoerd moeten worden. Facturen met afwijkingen buiten de ingestelde toleranties kunnen automatisch afgekeurd worden en na vervolgacties alsnog worden goedgekeurd.

Betrouwbaar automatiseren
Na installatie van de koppeling kunnen SAP Business One gebruikers snel, veilig en voordelig aan de slag met Zenvoices als platform voor slimme factuurverwerking. Door een combinatie te bieden van innovatieve software, een gratis proefperiode van 30 dagen, de gratis helpdesk en scherpe tarieven zonder langdurige verplichting is Zenvoices de ideale oplossing voor zowel grote als kleine organisaties.
Met deze koppeling zet Zenvoices verdere stappen als platform voor ondersteuning van
ERP software om daarin de factuurverwerking met behoud van regie, betrouwbaar te
automatiseren.

 

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay, Branche > Financials, Soort > ERP, Branche > Dienstverlening, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Zenvoices
Internet URL Zenvoices

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED