UBL Ketentest

Software nieuws

Infor: implementatie van CloudSuite Food & Beverage bij Nutreco

Plaatsingsdatum 23-08-2023
Berichtdatum 23 augustus 2023

Infor®, kondigt vandaag aan dat Nutreco de Infor CloudSuite Food & Beverage heeft geïmplementeerd. Nutreco is een toonaangevende producent en handelaar in aquacultuur en diervoeding. De oplossing van Infor ondersteunt 3.600 gebruikers in meer dan 100 productievestigingen in 37 landen. De op Amazon Web Services (AWS) gebaseerde implementatie toont de schaalbaarheid en robuustheid van de diensten van Infor voor de publieke cloud en het multi-tenant branche-specifieke cloudplatform.

Het platform, genaamd Unite, is volledig geïntegreerd met Nutreco’s systemen van derde partijen en moet de standaardisatie en de creatie van wereldwijd geaggregeerde rapporten flink vereenvoudigen. Deze rapporten bieden inzichten om de geïntegreerde bedrijfsplanning te verbeteren en helpen bovendien om de meest effectieve voorraadniveaus en leveringen te realiseren.

Bij de vormgeving van de digitale strategie van Nutreco bleek een wereldwijd cloudgebaseerd Enterprise Resource Planning (ERP)-platform onmisbaar. Dit platform consolideert cruciale informatie voor 3.600 gebruikers. Daarnaast biedt het context aan de informatie en gebruikers communiceren via het platform. Het nieuwe Infor Unite-platform harmoniseert bedrijfsprocessen en minimaliseert operationele risico's. Bovendien worden functionaliteit, onderhoud, operaties, beveiliging en juridische updates automatisch geïmplementeerd, waardoor de oplossing altijd actueel is.

Duurzaamheid staat centraal bij Nutreco en als onderdeel daarvan publiceert het bedrijf sinds 2016 een jaarlijks duurzaamheidsrapport. Alle relevante datapunten binnen het systeem zijn georganiseerd in een multidimensionaal, getagd formaat, waardoor Nutreco moeiteloos transparante en geautomatiseerde duurzaamheidsrapporten kan genereren.
  

Categorie(n) Duurzaamheid, Soort > ERP, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Infor
Internet URL Infor

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED