Softwarepakketten.nl

Software nieuws

TIE Kinetix presenteert de FLOW: Spring Release

Plaatsingsdatum 18-04-2019
Berichtdatum 18 april 2019

De buyer’s journey van partners en leveranciers optimaliseren door personalisatie

TIE Kinetix, dé leverancier van Partner Automation oplossingen heeft vandaag de FLOW Partner Automation “Spring Release 2019” gepresenteerd. Met de uitrol van deze release worden nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden toegevoegd aan het FLOW platform waarmee de partner- en leverancier buyer’s journey verder wordt geoptimaliseerd. Het B2B-landschap wordt met de dag meer complex, channel- en handelspartners profiteren daarom des te meer van een betere samenwerking en integratie met zakenpartners.

Met het FLOW platform maakt TIE Kinetix het mogelijk voor klanten om hun partnerkanaal te managen. Processen kunnen in FLOW tot 100% gedigitaliseerd worden, dit maakt het zakendoen met én via partners eenvoudig.

De ‘Spring Release’ heeft kunstmatige intelligentie (AI) technieken toegevoegd aan het FLOW platform. Deze nieuwe technieken maken het o.a. mogelijk om de FLOW-omgeving voor diverse gebruikers verder te personaliseren. Tevens zijn de workflows en de optimaliseringsmogelijkheden van diverse werkprocessen verbeterd én worden er vanaf nu geïndividualiseerde notificaties getoond.

Ruim 75% van alle wereldwijde handel verloopt via een indirect verkoopkanaal. Merken en fabrikanten investeren daarom steeds meer in hun indirecte verkoopkanalen en verkooppartners. Volgens "The Forrester Wave™: Partner Relationship Management, Q4 2018”, groeit de vraag naar personalisatie en schaalbaarheid. Jay McBain, Principal Analyst, Channel Partnerships & Alliances bij Forrester, legt in zijn blogpost van november 2018 “Partner Relationship Management (PRM) Comes Of Age” uit: “Door de groei van het aantal partners en de verschillende type partners, is het steeds moeilijker geworden om partners te managen. Het proces is minder lineair en meer op aanvraag geworden met automatische workflows, personalisatie mogelijkheden en schaalbare oplossingen.”

Het is nu mogelijk om vanuit FLOW diverse processen en notificaties verder te personaliseren. Zoals het aanbieden van meertalige privacy- en verkoopvoorwaarden en het personaliseren van het ‘onboarding’ proces voor partners. Het uitwisselen van documenten is nog eenvoudiger geworden. FLOW gebruikers kunnen nu eigen ‘business rules’ definiëren en richtlijnen vastleggen voor het validatieproces. Door het toevoegen van nieuwe technieken, zoals kunstmatige intelligentie en ‘machine learning’, kan FLOW tot wel 90% van de activiteiten automatisch verwerken. Dit scheelt klanten tijd en zorgt bovendien voor een kostenbesparing.

Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix: “Door het toevoegen van nieuwe personalisatiemogelijkheden in FLOW, spelen we in op de behoeften van onze klanten omtrent het managen van hun partner ecosysteem. De klantbehoefte is leidend voor de ontwikkeling van ons platform. Voor FLOW-gebruikers is het nu makkelijker te gebruiken, mede dankzij de gedetailleerde, interactieve instructie tours en op maat gemaakte dashboards voor de specifieke gebruikersrollen. Onze teams werken constant aan het verbeteren van ons platform zodat onze klanten zich kunnen richten op het behalen van hun doelen."

De Spring Release voert verbeteringen door binnen alle beschikbare modules in het FLOW platform. Voor een gedetailleerd overzicht van de veranderingen ga naar: https://tiekinetix.com/nl/spring-release-2019 

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Overheid en semi overheid, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay
Bronvermelding TIE Kinetix
Internet URL TIE Kinetix

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED