UBL Ketentest

Software nieuws

7 jaar op rij; InformerOnline wederom MKB Proof

Plaatsingsdatum 27-09-2021
Berichtdatum 27 september 2021

Voor het zevende jaar op rij is InformerOnline goedgekeurd voor het MKB. De MKB Proof Award wordt uitgereikt door de deskundigen van WINMAG Pro en BAAZ en bevestigt welke zakelijke oplossingen tot de beste voor het MKB behoren.

In MKB Proof 2021 wordt gekeken welke hardware en (online) software specifiek geschikt is voor het midden en kleinbedrijf (betaalbaar, eenvoudig beheersbaar en simpelweg ‘functioneel’). Het geeft ook aan hoe de producten en diensten optimaal te benutten zijn in de praktijk. De verschillende oplossingen worden op een rij gezet en worden uitgebreid vergeleken en getest. Als een oplossing nadrukkelijk geschikt is voor het MKB en dit beter doet dan alternatieven, dan resulteert dat in een MKB proof award.

De experts van Baaz en WINMAG Pro hebben Informer voor het zevende jaar op rij de stempel ‘MKB Proof’ gegeven. Het onderweg kunnen offreren, factureren, en registreren van uren in de Informer app is iets waar Informer zich mee onderscheidt. Ook de snelle toepassingen van nieuwe technologieën op het gebied van boekhouden worden in de review uitgelicht; “Informer ontwikkelt haar software binnenshuis. Met dit vermogen slaagt het bedrijf geregeld in een vroeg aanbod van de nieuwste technologie. Informers WhatsApp-chatbot is een voorbeeld. Je stuurt een WhatsApp-bericht van een bon of factuur, waarna de chatbot de gegevens automatisch in de boekhouding verwerkt. De functie is net zo zeldzaam als praktisch.”

Het oordeel van de experts is duidelijk; boekhouden met een begrijpelijke basis, maar het nieuwste van het nieuwste qua automatisering. En dat voor een zeer betaalbare prijs.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding Informer
Internet URL Informer

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED