Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Visionplanner versterkt inzet voor informatiebeveiliging met behalen van ISO 27001 en ISAE 3402 Type II

Plaatsingsdatum 21-05-2024
Berichtdatum 21 mei 2024

Visionplanner, een toonaangevende leverancier van cloudgebaseerde rapportagesoftware, heeft de ISO 27001 certificering en ISAE 3402 Type II audit rapport behaald. Dit bevestigt dat Visionplanner voldoet aan de zeer strenge normen voor informatiebeveiliging.

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm die de vereisten specificeert voor een informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS). De certificering toont aan dat Visionplanner processen heeft geïmplementeerd die bedoeld zijn om de beveiliging van gevoelige bedrijfs- en persoonsinformatie te waarborgen.

Daarnaast is Visionplanner toegevoegd aan de ISAE 3402 Type II rapportage van Visma. Dit geeft gebruikers de zekerheid dat de processen rondom de SAAS dienstverlening van Visionplanner op een veilige en beheerste manier worden uitgevoerd.

"De ISO 27001 en ISAE 3402 Type II certificeringen zijn een mijlpaal voor Visionplanner en onderstreept onze toewijding aan de veiligheid van de gegevens van onze klanten en partners," zegt Joris Joppe RA, managing director van Visionplanner. "Dit is niet alleen een erkenning van onze huidige systemen en processen, maar ook een basis voor aanhoudende verbeteringen. Ik ben ongelooflijk trots op ons team voor het harde werk dat heeft geleid tot deze certificering."

De certificering volgt op een uitgebreid assessment van Visma. Behalve de certificeringen heeft Visionplanner ook het VCDM keurmerk gekregen. Dit raamwerk, ontwikkeld door Visma, zorgt ervoor dat ze veilige, betrouwbare, efficiënte en responsieve cloudservices kunnen leveren die aan de behoeften van klanten voldoen.

Met deze certificering versterkt Visionplanner zijn positie als betrouwbare partner in de accountancysector en het bedrijfsleven.

Joris Joppe: “We blijven ons inzetten voor het leveren van veilige, efficiënte en innovatieve rapportage software die accountants- en administratiekantoren en het bedrijfsleven helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken.”

Meer informatie over Visionplanner.
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Cybersecurity
Bronvermelding Visionplanner

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Visionplanner Lente Boost in het teken van werkdrukverlaging voor accountancybranche [16-05-2024]

Visionplanner transportdashboard: vertaalt complexe financiële cijfers in heldere strategische inzichten [20-03-2024]

Update Visionplanner: jaarrekeningmodule Compilation, dashboards Insights en digitale assistent VAIA [16-01-2024]

Visionplanner kondigt 2 nieuwe producten aan: controlesoftware in de cloud en een AI-assistent [07-12-2023]

Visionplanner presenteert software-innovaties in de Visionplanner Lente Boost [09-05-2023]


Onerzoeksbureau GBNED