Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Visma bedrijven Comandi en Visionplanner bundelen krachten

Plaatsingsdatum 25-03-2021
Berichtdatum 25 maart 2021

Visionplanner en Comandi bundelen vanaf 1 april a.s. hun krachten en gaan intensief samenwerken. Gecombineerd vormen zij vanuit Visma het powerhouse van data-to-insights voor ondernemers en accountants in de Benelux. Comandi levert geavanceerde dashboarding en business analytics software in de accountancy markt en aan MKB ondernemers. Visionplanner is met software voor dashboarding, jaarrekeningen en fiscale aangiftes actief op dezelfde markt. Sinds medio 2020 zijn beide bedrijven onderdeel van Visma, Europees leider in cloud software oplossingen.

Dewi Vermeulen, managing director van Comandi: “Binnen de Visma groep kwamen we vaker met elkaar in contact. Het werd steeds duidelijker dat we een gedeelde missie hebben met de transformatie van data naar inzicht: bijdragen aan het succes van ondernemers! Door deze samenwerking krijgen we nog meer slagkracht, bijvoorbeeld voor uitbreiding van onze scenarioplanning en mogelijkheden met operationele data. We creëren hiermee nieuwe kansen voor onze klanten en teams.”

Beide softwareproducten vullen elkaar goed aan” vervolgt Gert Kwetters, managing director van Visionplanner. “De dashboard oplossingen hebben beide unieke, sterke eigenschappen. Daarnaast zijn de checklist- en jaarrekeningmodules van Visionplanner een mooie aanvulling op de business analytics van Comandi. De binnenkort te lanceren fiscale en benchmark oplossingen maken de combinatie alleen nog maar sterker”. Zoveel mogelijk doen met dezelfde data is het devies van beide partijen.

John Reynders, Visma’s Area Director Benelux bevestigt dat de Visma-strategie is om bedrijven onafhankelijk te laten opereren. “In dit geval was het echter logisch om Comandi en Visionplanner dichter bij elkaar te brengen. Deze combinatie biedt heel veel extra mogelijkheden voor het versnellen van onze ambities en het drijven van verdere innovatie in de accountancymarkt.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Soort > Externe verslaggeving, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding Visma
Internet URL Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

In welke mate werken administratie- en accountantskantoren digitaal [08-06-2021]

De accountant als copiloot: zo wordt u strategisch partner van uw klant [02-06-2021]

Visma presenteert vandaag de rebranding van vijf van haar bedrijven [13-04-2021]

Visionplanner, onderdeel van de Visma Group, neemt MLE over [06-11-2020]

Visma daagt de status quo in accountancy uit [08-10-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...
 AFAS Software


Visma Software


MUIS Software


RADAR Software


TecknowOnerzoeksbureau GBNED