Softwarepakketten.nl
FiscaalOnline
Surepay IBAN-Naam check
Exact Software
VISMA E-accounting

Software nieuws

Partnership Minox en Qics: snel en efficiënt uren registreren, plannen en factureren

Plaatsingsdatum 11-05-2022
Berichtdatum 11 mei 2022

Het partnership tussen Minox en Qics maakt het voor zakelijke dienstverleners makkelijk om uren te registreren, projecten te plannen en te factureren. Door de samenwerking kunnen Minox Online gebruikers eenvoudig stamgegevens inlezen in de urenregistratie en planningssoftware van QicsMilestones. Alle door de klant gebruikte tariefstellingen kunnen eenvoudig worden ingesteld en facturen die worden gemaakt en verstuurd in de facturatiemodule worden doorgezet naar de Minox Online boekhoudomgeving.

Minox en Qics zijn een partnership aangegaan. Minox ontwikkelt boekhoudsoftware voor administratiekantoren en ondernemers, terwijl Qics met het softwarepakket QicsMilestones een uitgebreid platform voor urenregistratie, planning en facturatie levert. De urenregistratiesoftware is zeer geschikt voor administratiekantoren en andere zakelijke dienstverleners. Door deze samenwerking kunnen Minox gebruikers de relevante gegevens uit de Minox boekhoudsoftware eenvoudig koppelen met de software van QicsMilestones, waardoor de gebruiker deze niet dubbel hoeft in te voeren.

Minox boekhoudsoftware
Minox, specialist in online boekhouden, levert moderne boekhoudsoftware voor accountants, administratiekantoren en ondernemers. De koppeling tussen Minox Online en QicsMilestones stelt gebruikers in staat om stamgegevens automatisch in te lezen in de urenadministratie software van Qics. Dit zorgt dat urenregistratie geen tijdrovende bezigheid wordt en voorkomt bovendien fouten in de invoer. Aangemaakte facturen in QicsMilestones worden automatisch als verkoopfacturen naar de Minox Online omgeving doorgezet.

QicsMilestones: urenregistratie-, project en facturatiesoftware
De laatste jaren heeft de declarabiliteit van kantoren een veel prominentere plek op de agenda van zakelijke dienstverleners gekregen. Met QicsMilestones wordt het maken en bijhouden van een urenregistratie snel en eenvoudig gemaakt. Organisaties krijgen meer grip op de planning, project deadlines en de budgetbewaking. De koppeling met de boekhoudsoftware van Minox Online maakt dat de aangemaakte facturen in QicsMilestones, direct verwerkt kunnen worden in de boekhouding.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Financials, Soort > Practice management software (en uren), Branche > Dienstverlening, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Minox en Qics
Internet URL Minox en Qics

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Minox Lets get connected event: 8 november 2022 [28-09-2022]

Minox is een samenwerking aangegaan met uren-, project- en facturatie software QicsMilestones [12-05-2022]

Partnership Minox en Speedbooks: sneller rapporteren en dashboards maken [04-01-2022]

Gebruikers van Minox Online profiteren van moeiteloos debiteurenbeheer [03-11-2021]

Minox klanten starten eenvoudig met debiteurenbeheer in Payt [28-11-2020]


Woensdag 31 mei 2023
Praktijkdag BI en RPA voor de accountancy

Met het Microsoft Power Platform dat bestaat uit o.a. Power BI, Power Automate en Power Apps. Gebruikers uit de accountancy delen hun praktijkervaring met do's en don'ts. En experts geven uitleg over alle mogelijkheden.
Meer informatie en aanmelden...
 


AFAS SoftwareKING Software


RADAR Software


TecknowOnerzoeksbureau GBNED