Softwarepakketten.nl
FiscaalOnline
HIX
Exact Software
VISMA eAccounting Accountancy

Software nieuws

Toekomstbestendige accountancy: AI en efficiëntie met PSA365

Plaatsingsdatum 03-05-2024
Berichtdatum 2 mei 2024

Ontdek hoe Artificial Intelligence (AI) en digitalisering de toekomst van accountancy kunnen transformeren op dit exclusieve event, georganiseerd door GAC Business Solutions op dinsdag 11 juni 2024 van 13:00 tot 16:30 uur.

Wat kun je verwachten?

Inspirerende keynote: digitalisering en AI in de bedrijfswereld
Menno Lanting, een expert op het gebied van digitale transformatie, opent het event met een keynote over de impact van AI en digitalisering op de moderne bedrijfsvoering. Hij zal inzichten delen over hoe deze technologieën bedrijfsmodellen radicaal veranderen en wat dit betekent voor de accountancy.

Ervaringen uit de praktijk: HLB Blömer over PSA365
Esther van Huizen van HLB Blömer zal vervolgens spreken over hun ervaringen met de implementatie van PSA365, dé oplossing van GAC voor de interne processen van accountantskantoren. Ze zal specifiek ingaan op hoe deze oplossing heeft geleid tot verbeterde operationele efficiëntie. Welke stappen zij hebben genomen om dit te bereiken en hoe ze klaar zijn voor de toekomst.

Implementatie en toekomstvisie: versterken van accountancy met PSA365
Ikram el Khatib en Mignon Coenen van GAC Business Solutions zullen verkennen hoe PSA365 kan worden toegepast om accountantskantoren te automatiseren en te versterken met AI en Copilot. Ze zullen de sessie gebruiken om te demonstreren hoe processen zoals data-integratie, tijdregistratie, interbilling en facturatie niet alleen efficiënter worden, maar ook hoe deze tools helpen een fundament te leggen voor AI-integratie. Deze sessie zal afsluiten met een duidelijk stappenplan voor deelnemers om te beginnen met de transitie naar een AI-gedreven praktijk. 

Voor wie is dit event bedoeld?

Dit event staat open voor iedereen binnen de accountancy, van partners en IT-managers tot financieel directeuren en anderen die beslissingen nemen over technologie en innovatie binnen hun organisaties. Of je nu aan het begin staat van jouw digitale transformatie of al verder gevorderd bent, de inzichten die je hier opdoet zullen waardevol zijn.
meer informatie en aanmelden.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, Robotic (accounting) en AI, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding GAC Business Solutions

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 


AFAS SoftwareBjorn Lunden


RADAR Software


TecknowOnerzoeksbureau GBNED