Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Loket.nl viert mijlpaal: de miljoenste medewerker in de applicatie is een feit!

Plaatsingsdatum 24-10-2019
Berichtdatum 24 oktober 2019

Wat een prachtige mijlpaal voor Loket.nl! De HR- en salarisapplicatie heeft namelijk het salaris verwerkt van de miljoenste medewerker in de applicatie. Ofwel: het salaris van maar liefst 1 miljoen medewerkers wordt via Loket.nl uitbetaald. Een gigantisch aantal!

Zo’n 250 accountantskantoren maken dagelijks gebruik van de talloze mogelijkheden van de applicatie om ondernemers te ondersteunen bij de HR- en salarisadministratie. “We richten ons op alles wat komt kijken bij het in dienst hebben van personeel en geloven dat er altijd een manier is om administratieve processen te verbeteren of vereenvoudigen”, vertelt Ruud van Leeuwen, directeur Loket.nl. En met succes, want in iets meer dan 10 jaar is Loket.nl gegroeid van 900 mkb ondernemers naar ruim 120.000 mkb ondernemers.

Feestelijk moment moet gevierd worden
Dit feestelijke moment laat Loket.nl natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. “Die miljoen hebben we samen met al onze klanten bereikt. De daadwerkelijke miljoenste medewerker is verloond door Vermetten | accountants en adviseurs. We vonden het leuk om daar iets mee te doen en zijn dan ook de medewerkers van Vermetten gaan verrassen. Met de zilveren glinsterende ‘Würst’ foodtruck voor de deur van het kantoor kon iedereen genieten van een heerlijke ‘Haute Dog’ in de lunchpauze”, aldus Ruud van Leeuwen. Vermetten | accountants en adviseurs werkt inmiddels al ruim tien jaar met Loket.nl. “Door de innovaties en goede prestaties van Loket.nl hebben wij tevreden klanten en werken we zelf ook met veel plezier in de applicatie”, vertelt Jorrit Jansen, Teamleider Vermetten Loonadvies. Klik hier voor een sfeerimpressie van het feestelijke moment.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Loket.nl
Internet URL http://www.loket.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Loket.nl is deelnemer van Zeker-OnLine [24-08-2017]

Loket.nl en Bokkz.nl gaan per direct een strategische samenwerking aan [16-07-2014]

Onderwerp: Collectieve inschrijving en sponsorschap loket.nl [20-04-2012]

Goed koppel: webservices loket.nl & Softbrick WFM [19-11-2011]

Loket.nl: een van de eerste met ISAE 3402 type II-certificering [26-05-2011]


Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...



AFAS Software


Visma Software


MUIS Software


RADAR Software


Tecknow



Onerzoeksbureau GBNED