Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Legalz start met trainingen in ICT-contracten voor professionals

Plaatsingsdatum 02-02-2021
Berichtdatum 2 februari 2021

ICT-advocatenkantoor Legalz biedt sinds 1 februari trainingen in ICT Recht en contracten aan voor iedereen die betrokken is bij of te maken krijgt met juridische zaken op het gebied van ICT. Niet als zodanig voor juristen, maar wel voor onder meer inkopers, sales- en projectmanagers. ICT-contracten zijn uniek in hun opzet en basiskennis is onmisbaar bij het opstellen, uitonderhandelen en beoordelen ervan. Het ICT-advocatenkantoor – dat inmiddels 10 jaar bestaat – heeft daarom een eigen opleidingstak opgericht onder de naam Legalz Opleidingen.

Legalz Opleidingen start met het aanbieden van een vijftal belangrijke basistrainingen. Het betreft trainingen over onder meer de juridische aspecten van cloud- en SaaS-contracten, Service Level Agreements en NLdigital Voorwaarden.

Oprichter van Legalz en Legalz Opleidingen Robert Grandia: “Juist voor inkopers, professionals en managers in ICT is basiskennis van IT-contracten onmisbaar. Vaak lopen ze echter tegen de complexe, juridische materie aan. Daar brengen wij nu verandering in. We maken de leerstof concreet, toegankelijk en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk van onze cursisten.”

De trainers van Legalz Opleidingen hebben een achtergrond als ICT-advocaat of -jurist en kennen de ICT-branche als geen ander. Zij zijn dagelijks betrokken bij contracten en geschillen over ICT. De praktijk is de leermeester van alle dingen: de cases en voorbeelden die dagelijks langskomen, nemen zij mee in opleidingen.

Legalz Opleidingen biedt ééndaagse cursussen aan in klassikale of online vorm. Vanwege de coronacrisis worden de trainingen op dit moment enkel online aangeboden. Incompany trainingen behoren ook tot de mogelijkheden.
  

Categorie(n) Branche > Financials, ICT & Recht, Branche > Accountantskantoren, GRC en Assuring, Branche > ICT bedrijven, Branche > Juridisch
Bronvermelding Legalz Opleidingen
Internet URL Legalz Opleidingen

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED