Softwarepakketten.nl

PakketsoorteneBusiness software

Laatste nieuws
Tradecloud lanceert open supply chain netwerk voor de industrie (15-12-2017)
Vanwege snelle groei van het bestaande supply chain netwerk in de industrile sector zal Tradecloud vanaf 2018 haar aanbod ingrijpend uitbreiden. Het b2b netwerk dat wordt gebruikt door onder andere ERIKS, Bosch, Nooteboom, Van Egmond en Quooker wordt dan direct toegankelijk voor lle toeleveranciers en inkopers in de industrie.
Raadpleeg nieuwsarchief...

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

B2B (Business to Business)
eBusiness is een overall begrip voor zakendoen via het internet. Hieronder vallen zaken als B2B, B2C en eCommerce. Bij B2B gaat het om toepassingen waarbij ondernemingen onderling zakendoen via het internet.

B2C (Business to Consumer)
Hier gaat het om zakendoen met consumenten. Hiervoor verwijzen wij naar het onderdeel webshops op deze website. Met tevens informatie over online betalen.


Software opvragen
eBusiness
Laatste artikelen
Presentaties beschikbaar van Kennissessies over incassomachtigen, iDIN, iDEAL QR en digitaal zakendoen met de overheid (20-02-2017)
De aanwezigen, met name softwareleveranciers, zijn door de Betaalvereniging genformeerd over de nieuwe online producten Incassomachtigen, iDIN en iDEAL QR en tevens over de manier waarop zij deze kunnen implementeren en aanbieden aan hun klanten. Ook zijn de uitkomsten van de workshops "digitaal zakendoen met de overheid" teruggekoppeld door Het ministerie van Economische Zaken.
Naar archief artikelen...
Laatste white papers
Processen vereenvoudigen: koppel je webshop aan je administratie (09-02-2018)
Processen vereenvoudigen: het klinkt de webshop-ondernemer als muziek in de oren. Wie een webshop runt en een aparte administratie bijhoudt, loopt vaak tegen de nodige obstakels aan. Koppel jouw webshop aan je administratie en krijg overzicht in je gegevens. Artikelen met de voorraad, bijbehorende prijzen, tarieven en klantgegevens met prijsafspraken komen direct uit jouw administratie.
Bedrijfssoftware in de cloud of op eigen server: whitepaper over verschillen tussen SaaS, Cloud en On Premises (12-08-2017)
Supply Chain integratie in de cloud, inclusief 7 praktische tips om sneller samen te werken (05-02-2014)
Naar archief white papers...

XML
Voor het elektronisch uitwisselen van gegevens wordt veelal gebruik gemaakt van de standaard XML.
Meer informatie...

Links
eBusiness startpagina
verwijzingen naar websites over eBusiness.
eBusiness watch
The Sectoral e-Business Watch studied the impact of ICT and e-business on enterprises, industries and the economy in general.
OASIS
Not-for-profit organisatie op het gebied van eBusiness standaards.
Raadpleeg alle links...


Onerzoeksbureau GBNED