Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

All-in-One procurement softwareoplossingen van Onventis positief beoordeeld

Plaatsingsdatum 06-07-2021
Berichtdatum 6 juli 2021

Onventis, de automatiseringsspecialist uit Rijswijk, is hard op weg om de belangrijkste speler te worden in de markt van All-in-One procurement softwareoplossingen. Na de naamswijziging afgelopen januari heeft het bedrijf ingezet op de digitale tranformatie van alle inkoop- en crediteurenprocessen met hun uitgebreide software oplossing. De oplossing van Onventis is onder de loep genomen door Spend Matters, een onafhankelijke partij die informatie verschaft voor inkoop- en supply chain-professionals. Uit de analyse blijkt dat Onventis aangemerkt wordt als een interessante leverancier van source-to-pay-suites (S2P), en werd het All-in-One Procurement-systeem erkend als een van de weinige volledige S2P-oplossingen gericht op het middensegment van de markt tegen een passende prijs.

De oplossing van Onventis voor onder andere procure-to-pay, source-to-contract, leveranciersmanagement en netwerksamenwerking heeft een focus op middelgrote ondernemingen. Nick Steunenberg, woordvoerder van Onventis, vertelt over het nut van hun software: “Het All-in-One Procurement System helpt inkoop- en financiële afdelingen om bijvoorbeeld kostbare en wederkerende processen te automatiseren en om zo waarde toe te voegen aan het algehele bedrijfsresultaat. Dat doen we nu al voor veel opdrachtgevers! Cloud-based applicaties automatiseren strategische, tactische en operationele inkooptaken, en zo ook de daaropvolgende financiële processen zoals factuurverwerking op basis van robotic accounting. ”

Een mooie beloning voor het harde werken
Spend Matters, een bedrijf op het gebied van inkoopanalyses, heeft een uitgebreide analyse van Onventis uitgevoerd. Hierin zijn een overzicht van de S2C-oplossing (Source-to-Contract), SWOT, concurrentenanalyse, een marktanalyse en de technische aspecten meegenomen. Bij de analyse is de source-to-pay-markt in ogenschouw genomen. Leveranciers in deze markt bieden een uitgebreide dekking van alle inkoopuitgaven van een organisatie. Onventis werd beoordeeld als een interessante en volledige leverancier van source-to-pay-suites.

Categorie(n) Soort > EAI, EDI, Webservice en API, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Financials, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay
Bronvermelding Onventis
Internet URL Onventis

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED