Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuwe partnerschap tussen Informer en Speedbooks

Plaatsingsdatum 09-09-2021
Berichtdatum 9 september 2021

Informer en Speedbooks Online zijn sinds deze week een partnerschap gestart. De samenwerking houdt in dat de klanten van Informer hun boekhouding eenvoudig kunnen koppelen met de rapportagesoftware van Speedbooks. Doordat Speedbooks op een slimme manier de open API van Informer heeft gebruikt kunnen ondernemers op elk moment een realtime rapportage opvragen in Speedbooks met hun data uit Informer.

Wat houd de koppeling in voor ondernemers?
Speedbooks is een gebruiksvriendelijke rapportagesoftware waarmee ondernemers heel eenvoudig financiële rapportages zoals managementrapportages, jaarrekeningen en begrotingen kunnen maken. Door de samenwerking kunnen ondernemers automatisch financiële rapporten maken met de data uit hun Informer administratie. Daarnaast kunnen ondernemers hun saldibalans ophalen waarin zij tot in detail specifieke boekstukken kunnen inzien. Op die manier hebben zij in een paar stappen een realtime en aanpasbaar dashboard in Speedbooks welke zij automatisch kunnen laten verversen.

Het ideale dashboard voor accountants
Ook voor accountants biedt deze koppeling interessante mogelijkheden. Zo is het voor accountants mogelijk de rapportagesoftware te gebruiken om hun klanten een op maat gemaakt overzicht te geven van hun cijfers. Hierin is de accountant flexibel om te kiezen wat wel en niet in het dashboard zichtbaar is. Dit maakt het een echte rapportage op maat.

Aansluiting op behoeften van het MKB
Met de speciale handelsmodule van Informer voor het MKB, de geavanceerde boekhoudfuncties en deze koppeling met Speedbooks sluit Informer steeds beter aan op de behoeften van het MKB. “Speedbooks is de natuurlijke opvolger van Excel en andere rapportagesoftware”, aldus Bert Jan ten Oever, commercieel directeur bij Speedbooks Software. Dankzij de koppeling tussen Informer en Speedbooks is het mogelijk voor het MKB om zonder onmogelijke spreadsheets een duidelijk financieel overzicht te krijgen.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB, Soort > Externe verslaggeving, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A), Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Informer
Internet URL Informer

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED