Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Visma Software Partner Awards

Plaatsingsdatum 09-02-2024
Berichtdatum 9 februari 2024

Na een aantal spannende maanden waarin maar liefst 36 nominaties werden uitgereikt, was het gisteravond dan zover: de bekendmaking van de winnaars van de Visma Software Partner Awards! Artificial Intelligence, een belangrijk thema binnen Visma, was de rode draad van de avond.

Na een welkomstwoord van Richard Scheper, Managing Director Visma Software, werd de prijzenmarathon afgetrapt. In de categorie Visma.net ERP, financiële- en logistieke software, viel Arch-IT tweemaal in de prijzen. Zij wonnen zowel de Customer Success Award, waarbij gekeken wordt naar zaken als klantbehoud en nps-score, als de Award voor Partner van het Jaar, waarbij de gerealiseerde contractwaarde centraal staat. De individuele Visma.net-prijzen van accountmanager en consultant van het jaar werden respectievelijk door Tim Nobel van Databas en Roland van Belle van Consolit gewonnen.

Als bedrijf viel Consolit ook in de prijzen, zij werden uitgeroepen tot Partner van het Jaar voor Brincr Groothandelsoftware. Boike Berkepeis van AccountOne won de individuele prijs in deze categorie: de Brincr Rising Star Award. Visma | Brincr heeft afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt en daar hebben deze winnaars op bedrijfs- en individueel niveau sterk aan bijgedragen.

Voor Visma eAccounting, boekhoud- en accountancysoftware, fungeren accountants- en administratiekantoren als partners. Voor het eerst dit jaar was er een Kantoor van het Jaar Award te winnen. Deze werd toegekend aan Administratiekantoor Ten Donkelaar. Naast de gerealiseerde waarde speelde de goede samenwerking met dit kantoor, met focus op de cloud en innovaties, een belangrijke rol. De API-partner van het Jaar Award ging naar Time On, die met veel succes een naadloze koppeling van hun urenregistratiesoftware met eAccounting hebben ingezet.

Tot slot reikte Richard Scheper de award voor het Project van het Jaar uit. Om kans te maken op deze prijs kunnen partners hier zelf een inzending voor sturen, waarna deze door een jury beoordeeld worden op innovativiteit, creativiteit en waarde voor het netwerk. Vanuit de vele mooie inzendingen werd het project van AccountOne de winnaar. Bij verzekeraar de Guardian Group was behoefte aan een nieuwe governancestructuur. AccountOne heeft dit gerealiseerd door op creatieve wijze gebruik te maken van de kracht van Visma.net: de functionaliteit Vestigingen. Daarmee kunnen meerdere bv's in één financiële administratie worden gevoerd. Bij de Guardian Group is deze ingezet om te voldoen aan de IFRS17-standaard (verslaglegging door Europese bedrijven).
  

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Financials, Robotic (accounting) en AI, Branche > Accountantskantoren, GRC en Assuring, Soort > ERP, Branche > Dienstverlening
Bronvermelding Visma
Internet URL Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED