Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Vastgoedbeheerder lanceert vastgoedsoftware

Plaatsingsdatum 13-05-2019
Berichtdatum 13 mei 2019

Oprichter Mark van Kan heeft jarenlange ervaring in het (technisch) beheer van vastgoed. Hiermee zijn ook onlosmakelijk storingsmeldingen verbonden. Uit frustratie over de verschillende en foutgevoelige wijze waarop deze terecht kwamen bij zijn beheerbedrijf heeft hij S1MONE ontwikkeld, een communicatietool ter ondersteuning van (technisch) beheer met het doel een reparatie efficiënt af te handelen. Meldingen komen uniform en via één kanaal binnen bij de beheerder. De gelijknamige Haagse start-up is eind 2018 gestart.

S1MONE is gebruiksvriendelijke software die alle betrokkenen met elkaar verbindt. De tijdwinst zorgt voor zowel een kostenbesparing alsook een hogere gebruikers- of huurderstevredenheid. S1MONE is te koppelen aan bestaande beheersoftware en kan zelfstandig rapportages genereren. De combinatie van deze eigenschappen zorgt ervoor dat S1MONE binnen een mum van tijd een toegevoegde waarde is voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties, bedrijfsverzamelgebouwen, onderhoudspartijen en VvE-beheerders.

S1MONE is toepasbaar voor beheerders die een duurzaamheidsslag willen slaan en hun klanttevredenheid snel willen verhogen. S1MONE heeft een sterke focus op de commerciële en residentiële vastgoedbranche, maar ook op gemeenten met het oog op objecten in de openbare ruimte, zoals speeltoestellen en ondergrondse vuilcontainers.

Een voorbeeld is een huurder die met de mobiele app de unieke QR-codesticker scant die is gekoppeld aan zijn appartement waar de cv-ketel defect is. De melding wordt, voorzien van tekst en foto’s, compleet binnen 20 seconden ingediend bij de beheerder die de reparatie uitzet bij een reparatiebedrijf. Vanaf het moment van melden tot en met de beoordeling van de reparatie blijven alle betrokkenen op de hoogte van de status.

De eenvoudige werking van S1MONE is in 90 seconden te zien in het promofilmpje op de homepage www.s1monegroup.com.

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Facility management, Tech startups, Branche > Bouw en installatie
Bronvermelding S1MONE Group
Internet URL http://www.s1monegroup.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED