Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Hogeschool van Amsterdam kiest voor Fiscaal Gemak van Unit4 Bedrijfssoftware

Plaatsingsdatum 20-11-2020
Berichtdatum 20 november 2020

De Hogeschool van Amsterdam heeft met ingang van dit studiejaar voor de opleiding Accountancy gekozen om met Fiscaal Gemak van Unit4 Bedrijfssoftware te werken om een betere aansluiting op de arbeidsmarkt te vinden. Aangezien de vorige werkprocessen en software niet representatief waren voor de praktijk, is gekozen een overstap te maken. Daarnaast maakt deze software het eenvoudiger om de leerlingen te controleren en te begeleiden tijdens hun studie.

Met de keuze van Fiscaal Gemak van Unit4 Bedrijfssoftware gaat de Hogeschool van Amsterdam (HvA) zowel de jaarrekening- als de aangiftesoftware gebruiken, met als belangrijkste reden de integratievoordelen. Fiscaal Gemak is de toonaangevende applicatie voor én door fiscalisten om de aangiftes en jaarrekeningen te verzorgen voor hun klanten. Fiscaal Gemak is onderdeel van Accountancy Gemak: het online platform waarmee accountants en hun klanten vanuit één dataset op één platform slim samenwerken.

Door Fiscaal Gemak te gebruiken, hebben de studenten zo min mogelijk manuele acties en kunnen zij beter en meer geïntegreerd leren werken. Op deze manier kunnen de leerlingen zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt door middel van een gebruiksvriendelijke applicatie. De uitgebreide functionaliteiten en integratiemogelijkheden zorgen voor een efficiënte werkwijze. Accountancy Gemak is de enige applicatie in de markt die het mogelijk maakt om de jaarrekening en de fiscale aangifte binnen een platform digitaal op te stellen en vervolgens ook te deponeren. Hierdoor is exporteren en importeren of zelfs handmatig ‘overkloppen’ niet langer nodig is. De verwerkingssnelheid neemt hierdoor toe, waardoor toekomstige werkgevers meer waarde aan de potentiële werknemer zullen ontlenen.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, Soort > Externe verslaggeving
Bronvermelding Unit4 Bedrijfssoftware
Internet URL Unit4 Bedrijfssoftware

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Unit4 Bedrijfssoftware en Multegra introduceren BI-dashboard voor betere managementinformatie voor accountantskantoren [21-01-2021]

Enorme groei in aantal online accorderingen en rapportages [09-11-2020]

Unit4 Bedrijfssoftware gaat samenwerking aan met integratiepartners VCSW en Softbrick [08-06-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED