Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Nieuwe AI-functies van Quinyx optimaliseren personeelsbeheer

Plaatsingsdatum 02-02-2021
Berichtdatum 2 februari 2021

Quinyx, wereldleider op het gebied van AI-gestuurd personeelsbeheer, zorgt voor een efficiëntieslag bij bedrijven die flexwerkers in dienst hebben met haar nieuwe productaanbod. Dit bestaat uit krachtige AI-gestuurde productfuncties, zoals vraagvoorspelling, strategische planning, arbeidsoptimalisatie, tijd en aanwezigheid, planning en betrokkenheid. Het nieuwe productaanbod zal zowel aan de uitdagingen van COVID-19 als aan de fluctuerende personeelsbehoeften voldoen. Al deze productfuncties werken naadloos samen om de productiviteit en betrokkenheid van medewerkers te vergroten en om arbeidsoptimalisatie te stimuleren.

Lagere personeelskosten en tijdbesparing
Arbeidsoptimalisatie door middel van één klik levert lagere personeelskosten en tijdbesparingen op voor de administratie. Door extra arbeidskosten zoals overuren en overbezetting te vermijden, stelt Quinyx bedrijven in staat om geld te besparen en zakelijke KPI’s te behalen door een optimale personeelsbezetting te garanderen. Beslissingen over werving en omscholing worden vereenvoudigd door geavanceerde AI-gestuurde analyses over huidige werknemerspools en toekomstige vereiste personeelsbezetting.

Perfecte planningsnauwkeurigheid als gevolg van roosteranalyses
De productlancering volgt kort na nieuw marktonderzoek waarin meer dan 450.000 roosters zijn geanalyseerd. Quinyx ontdekte dat bedrijven die geen AI-gestuurde software gebruiken om te plannen, geen doelgerichte roosters produceren die geoptimaliseerd zijn om aan de zakelijke eisen te voldoen. De geanalyseerde roosters toonden gemiddeld 30 procent overbezetting en 16 procent onderbezetting. Dit leidde tot omzetverlies, nalevingsovertredingen, slechte klantenservice en productiviteitsverlies. Het nieuwe aanbod van Quinyx garandeert een bijna perfecte planningsnauwkeurigheid op basis van zeer gelokaliseerde prognoses, die rekening houden met elke afzonderlijke locatie en bedrijfskenmerk, waarbij de strategische planningsfuncties helpen bij beslissingen over personeel en budgettering op de lange termijn. Bedrijven die al profiteren van dit nieuwe productaanbod zijn onder andere Trigion, Wolt en Wello.

Categorie(n) Robotic (accounting), Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Soort > Planning- en reservering software
Bronvermelding Quinyx
Internet URL Quinyx

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED