Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

ORTEC en Protime gaan partnership aan

Plaatsingsdatum 08-04-2021
Berichtdatum 8 april 2021

Protime, specialist in Workforce Management, gaat een partnership aan met ORTEC in de Benelux, partner in datagedreven besluitvorming en onder andere leverancier van Workforce Scheduling-software. Deze samenwerking resulteert in software voor personeelsplanning en -registratie die perfect op elkaar is afgestemd en waarvan de afhandeling volledig is geautomatiseerd. De bijkomende voordelen zijn dat de implementatie van de software aanzienlijk efficiënter verloopt en klanten in het dagelijks gebruik profiteren van de gebundelde intelligentie en rekenkracht.

Beide marktleider op eigen terrein
Protime en ORTEC zijn elkaar in het werkveld meermaals tegengekomen. Beide partijen zijn marktleider op hun eigen terrein en de producten van ieder liggen in elkaars verlengde. De tijdsregistratie van Protime en de planningssoftware van ORTEC worden door klanten regelmatig samen gebruikt. Om klanten nog beter te ontzorgen, hebben Protime en ORTEC nu de handen ineengeslagen middels een partnership. Hierdoor worden de producten van beide partijen via real-time integratie optimaal aan elkaar gekoppeld.

Eenmalige implementatie geeft efficiëntieslag
De eerste organisaties waar Protime en ORTEC op deze manier samenwerken zijn grote logistieke spelers in de Benelux. Bij de implementatie van de twee softwaresystemen is voor elk detail in het werkproces voor de best passende optie gekozen. Daardoor is geen enkele functionaliteit dubbel aangeschaft en was het implementatieproces vele malen efficiënter dan normaal.

Volledig geïntegreerd proces van forecast tot realisatie
Dankzij de samenwerking tussen ORTEC en Protime kunnen klanten profiteren van een volledig geïntegreerd proces van forecast tot realisatie. Ze krijgen ‘the best of both worlds’ waarbij de planning dankzij geautomatiseerde rekenkracht geoptimaliseerd kan worden op basis van talenten en beschikbaarheid. En waarbij de financiële administratie efficiënt en automatisch wordt afgehandeld, ook als het complex wordt. Daarnaast levert de bundeling extra voordelen: doordat alle data op dezelfde manier geregistreerd wordt en in hetzelfde systeem staat, zijn strakke analyses tussen voorspelling, planning en realiteit mogelijk.
 

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Practice management software (en uren), Branche > Dienstverlening, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Soort > Planning- en reservering software, Soort > Projectmanagement en -planning
Bronvermelding Protime en ORTEC
Internet URL Protime en ORTEC

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED