Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Ook Moneybird klanten koppelen via Bizcuit eenvoudig de bank en betalen direct vanuit hun boekhouding

Plaatsingsdatum 18-06-2021
Berichtdatum 17 juni 2021

Moneybird gebruikers koppelen eenvoudig bankrekeningen aan Moneybird via Bizcuit. Het enige wat je hoeft te doen is vanuit de Bizcuit app je bankrekening(en) en je Moneybird account te koppelen.

Zodra je bent gekoppeld, worden banktransacties van iedere bank in Nederland automatisch afgeleverd in Moneybird. Via Bizcuit koppel je dus niet alleen je bankrekening van ING of bunq, maar ook rekeningen van ABN Amro, Rabobank, Knab, Triodos, SNS, RegioBank en ASN. Hoe makkelijk is dat?

Openstaande facturen betalen
Met de bankenkoppeling haal je niet alleen automatisch meerdere keren per dag transacties op maar betaal je ook eenvoudig de openstaande facturen. Bekijk in de Bizcuit app je openstaande facturen vanuit Moneybird en betaal deze direct vanaf je gekoppelde bankrekening. Direct, snel en makkelijk vanuit de Bizcuit app, vanaf je desktop of mobile!

Scan & Herken
Gedoe met bonnen en facturen afhandelen is ook verleden tijd: deze ontvang je via email, upload of scan en worden in de Bizcuit app realtime herkend. Het enige wat jij hoeft te doen is ze goed te keuren en ze worden automatisch afgeleverd in Moneybird.

Voordelen
Door de koppeling tussen Moneybird en Bizcuit heb je dus al je documenten, betalingen en bankinformatie bij elkaar in één handige app, de Bizcuit app. Zo heb je alles in de hand, bespaar je tijd en heb je een compleet en up-to-date administratie. Jij hebt meer tijd om te ondernemen en ook je accountant is blij!
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB, ICT Innovatie, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Bizcuit en Moneybird
Internet URL Bizcuit en Moneybird

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED