Softwarepakketten.nl
Urios

Software nieuws

Gebruikers van Minox Online profiteren van moeiteloos debiteurenbeheer

Plaatsingsdatum 03-11-2021
Berichtdatum 3 november 2021

Minox heeft een volledig nieuwe Debiteurenbeheer module gelanceerd voor hun financiële bedrijfssoftware Minox Online. De oplossing biedt de gebruiker een totaaloverzicht van openstaande verkoopfacturen en zet betalingsherinneringen automatisch klaar. Bovendien biedt de module de mogelijkheid om het opvolgingstraject per klant aan te passen en wordt het hele proces netjes vastgelegd. Hiermee besparen ondernemers uren werk per maand, en zien ze hun gemiddelde betalingstermijn dalen.

Minox streeft naar actueel financieel inzicht voor haar klanten, die hierdoor betere beslissingen nemen en efficiënt tot actie over gaan. Dit realiseert het bedrijf door het boekhoudproces steeds verder te automatiseren. Omdat verkopen en banktransacties dagelijks bijgewerkt worden, kijkt de ondernemer op ieder moment naar een actuele debiteurenstand.

Minox heeft de afgelopen maanden intensief samengewerkt met een gebruikersgroep om de oplossing te laten aansluiten op de uitdagingen van de ondernemer. “Wij waren al enige tijd op zoek naar de juiste oplossing om ons debiteurenbeheer efficiënter in te richten. We wilden beter inzicht en tijdsbesparing tegen verantwoorde kosten. Minox Debiteurenbeheer is daarom precies wat we zochten. We willen nooit meer zonder!”, aldus Kirsty van der Himst, Administratieve duizendpoot bij CG Research en deelnemer aan de gebruikerstest.

Wij constateerden dat voor veel ondernemers het opvolgen van openstaande posten een tijdrovende bezigheid is. Het beheren van betaalafspraken, het opmaken van professionele aanmaningen en het overzicht behouden zijn dan belangrijk. Wij beschikken al over de informatie en hebben nu ook de tools om een administratieve last weg te nemen. Zo kan de ondernemer zich focussen op zijn bedrijf.” zegt Hessel Kuik, CEO van Minox.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Creditmanagement en Incasso
Bronvermelding Minox
Internet URL Minox

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED