Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

HRTech bedrijf Deel lanceert Global Payroll: service om internationale personeelsbestand te managen

Plaatsingsdatum 28-06-2022
Berichtdatum 28 juni 2022

Tot nu toe was de Global Payroll markt gefragmenteerd. Bedrijven die bijvoorbeeld vier dochterondernemingen hebben in verschillende landen, kunnen te maken krijgen met vier verschillende regionale payroll- leveranciers. Dit creëert meer ruimte voor fouten en minder efficiëntie. Deel, de HRTech startup die middels haar platform alle administratieve en juridische zaken omtrent het aannemen van remote personeel vergemakkelijkt, lanceert vandaag een volledig beheerd Global Payroll platform.

Het platform van Deel helpt internationale bedrijven regionale salarissystemen te managen in één geïntegreerd platform. Gezien steeds meer bedrijven, mede dankzij de pandemie, een remote personeelsbestand opbouwen en dus internationaal opereren, is dit een welkome dienst. Deel lost dit op door een platform aan te bieden dat alle payroll-verwerkingen samenbrengt in één geïntegreerd platform voor salarisadministratie en gebruikt kan worden op meer dan 90 locaties en in alle gangbare valuta, inclusief crypto. Hierdoor kunnen internationale bedrijven hun remote personeelsbestand onder andere middels één factuur betalen.

Deel’s Global Payroll stelt bedrijven in staat hun personeelsbestand via één platform te beheren, met daarbij een volledig overzicht van salarisgegevens, of het nu gaat om freelancers, een flexibele schil middels EOR (Employee Of Record) of medewerkers op de payroll. Daarnaast biedt het platform bedrijven interne expertise op het gebied van compliance en payroll. Op deze manier kunnen zij de salarisadministratie automatiseren, de kans op menselijke fouten substantieel verminderen en het proces versnellen. Deel is geïntegreerd met onder meer HRIS systemen als Workday, BambooHR en Hibob en helpt handmatig werk en data-inconsistentie binnen alle HR tools weg te nemen.

Door het hele team op één platform te beheren met een gestandaardiseerde rapportage voor werknemers in classificaties, rollen en op elke locatie, stelt Deel bedrijven in staat datagedreven besluiten te nemen over salarisadministratie. Of je nu een uitsplitsing nodig hebt van de socialezekerheidsbijdragen van Brazilië of de pensioenkosten in het Verenigd Koninkrijk, bedrijven kunnen alles in één dashboard bekijken.
 

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, Branche > Accountantskantoren, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Deel
Internet URL Deel

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED