Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Ultimo verbetert efficientie en versnelt orderverwerking met SAP S/4HANA integratie

Plaatsingsdatum 08-07-2022
Berichtdatum 7 juli 2022

Het Ultimo Enterprise Asset Management (EAM)-platform is nu ook geïntegreerd met SAP S/4HANA, de toonaangevende Enterprise Resource Planning (ERP)-software. Hiermee worden de voordelen van twee best-of-breed oplossingen aan elkaar gekoppeld. Dit helpt klanten van Ultimo die SAP gebruiken bij het verbeteren van het efficiënt werken, het versnellen van de orderverwerking en het verminderen van administratieve taken. Daarnaast biedt het SAP-gebruikers de mogelijkheid om hun onderhoudsactiviteiten toekomstbestendig te maken. De integratie is door SAP gecertificeerd, waarmee wordt bevestigd dat de technische capaciteiten van Ultimo voldoen aan de hoge eisen van de SAP S/4HANA-software.

Deze certificering heeft betrekking op 25 scenario's in Ultimo. De integratie begint stapsgewijs met het importeren en synchroniseren van diverse stamgegevens, zoals leveranciers en artikelen, en richt zich vervolgens op inkoopprocessen, waaronder inkoopaanvragen, inkooporders, ontvangstbewijzen en facturering. Voortaan kunnen klanten die gebruik maken van Ultimo om het onderhoud van hun assets te beheren, en SAP S/4HANA voor voor het managen van voorraad, hun gegevens naadloos tussen beide systemen uitwisselen. Informatie over onderhoud en assets wordt in Ultimo geregistreerd en alle bijbehorende bestelaanvragen voor reserveonderdelen kunnen via SAP worden ingediend.

Het aankoopproces wordt aanzienlijk vereenvoudigd, waarbij de ontvangsten in Ultimo worden geregistreerd en de facturering en betaling in SAP worden beheerd. Dit maakt het dupliceren van records en het schakelen tussen systemen overbodig, waardoor de kans op handmatige fouten afneemt en de productiviteit toeneemt.
  

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Branche > Automotive, Soort > ERP, Soort > Facility management
Bronvermelding Ultimo
Internet URL Ultimo

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED