Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Mollie lanceert nieuw Technology Partner Program

Plaatsingsdatum 14-07-2022
Berichtdatum 14 juli 2022

Mollie, een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa, maakt vandaag bekend dat zij een nieuw Technology Partner Program lanceren. Met dit programma helpt Mollie SaaS-platformen en technologiebedrijven om hun klantenkring uit te breiden, nieuwe markten te betreden en klantretentie te verbeteren.

Het Technology Partner Program voorziet aanbieders van SaaS-platformen van gerichte ondersteuning tijdens elk stadium. Het doel is om hen een optimale ervaring te bieden door tools aan te reiken waarmee zij de groei van hun bedrijf kunnen versnellen. Het Technology Partner Program bestaat uit verschillende partnerniveaus. Hoe hoger het partnerniveau, hoe uitgebreider de voordelen. Een greep uit deze voordelen:

  • Uitgebreide ondersteuning: toegang tot ondersteuning voor klanten en partners met een partnermanager als vast aanspreekpunt.
  • Snellere groei: ondersteuning voor go-to-market- en co-marketinginitiatieven, gezamenlijke verkoopactiviteiten en een vermelding in het overzicht van integratiepartners op de website van Mollie.
  • Een scala aan hulpmiddelen: toegang tot het partnerportaal van Mollie met handleidingen, sales- en marketingmateriaal en informatie over de laatste productreleases.
  • Exclusieve voordelen: extra omzetkansen, toegang tot marktontwikkelingsfondsen en uitnodigingen voor VIP-evenementen.

Technologie integreren met partnergemeenschap
Aanbieders van SaaS-platformen die lid worden van het Technology Partner Program kunnen hun technologie integreren met die van de partnergemeenschap van Mollie. Voorbeelden zijn integraties met ERP- en boekhoudsoftware, zoals Exact en Xentral, abonnements- en facturatiediensten zoals Chargebee en Recharge en CRM- en marketingdiensten zoals ActiveCampaign en LiveChat. Mollie is daarnaast geïntegreerd met diverse softwareoplossingen voor verticale markten, zoals reserveringen, gezondheid en sport, ticketverkoop, horeca en retail.
 

Categorie(n) ICT Innovatie, Soort > eBusiness en online betalingen
Bronvermelding Mollie
Internet URL Mollie

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED