Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Easy2Analyse voor Curatoren

Plaatsingsdatum 04-01-2023
Berichtdatum 4 januari 2023

Zoek in Google op verwacht aantal faillissementen en de diverse bronnen zijn het eens:
In 2023 neemt het aantal faillissementen toe. Werk aan de winkel dus.

Inleiding
De COVID-19 pandemie heeft grote gevolgen gehad voor ondernemers. Veel bedrijven hebben te maken gehad met afname van de vraag naar hun producten of diensten, sluitingen vanwege overheidsbeperkingen, problemen met de toeleveringsketen en andere uitdagingen. Nog nauwelijks hiervan bekomen worden de ondernemers opnieuw geraakt nu door de gevolgen van de oorlog in de Oekraïne waaronder de energiecrisis en de veranderende financieringsmarkt.

Ondanks hulpprogramma’s van de overheid om ondernemers te helpen staan tal van ondernemers voor financiële problemen. Soms zijn deze problemen zo groot dat deze uitmonden in een (dreigend) faillissement.

Als curator is het dan belangrijk om snel en efficiënt inzicht te krijgen in de financiële toestand van een onderneming. Voor dit doel attenderen wij u graag op Easy2Analyse.

Easy2Analyse
Easy2Analyse is een laagdrempelige softwaretool voor het analyseren van financiële gegevens en andere data. Easy2Analyse wordt onder andere gebruikt door accountants, opsporingsinstanties, toezichthouders en de laatste tijd ook meer en meer in de insolventiemarkt.

Wij hebben daarbij ervaren dat Easy2Analyse de curator kan helpen om efficiënter te werken en om sneller inzicht te krijgen in de financiële gegevens van een (dreigende) failliete onderneming.

Op basis van input vanuit de insolventie markt zijn in Easy2Analyse een aantal belangrijke analyses voor de financiële administratie en banktransacties bij elkaar gebracht. Deze analyses kunnen worden uitgevoerd op gegevens die vanuit de meeste administraties eenvoudig kunnen worden verkregen. Voorbeelden van dergelijke analyses zijn:

Easy2Analyse

 

Nieuwsgierig
Meer informatie over onze klanten en oplossingen is beschikbaar op www.easy2analyse.nl.
Ook is een demo beschikbaar die u gratis kunt downloaden en gebruiken. De quickstart guides helpen u daarbij snel op weg.

Indien nodig verzorgen wij uiteraard ook trainingen op maat. nteresse in meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Tot slot
Easy2Analyse helpt u graag bij uw uitdagingen. Als u nog vragen heeft of aanvullende informatie wenst dan vernemen wij dat graag.
 

Categorie(n) Branche > Juridisch, XML Auditfiles, Audit, dossierbeheer en data analyse, Branche > Financials, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Easy2analyse (E2A)
Internet URL Easy2analyse (E2A)

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED