Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Softwareleverancier AllSolutions heeft zich aangesloten bij DIAS Group

Plaatsingsdatum 16-01-2023
Berichtdatum 16 januari 2023

Softwareleverancier AllSolutions heeft zich aangesloten bij DIAS Group. Hiermee zet de organisatie de volgende stap in haar groeistrategie. AllSolutions helpt projectgestuurde organisaties succesvol te worden door met online bedrijfssoftware grip te bieden op bedrijfsprocessen. AllSolutions biedt een modern schaalbaar ERP-systeem in de cloud voor ondernemingen die al hun bedrijfsprocessen vanuit één applicatie willen beheren.

Jan van Wijngaarden, Managing Director AllSolutions: “AllSolutions is een modern en toekomstbestendig softwareplatform met een vooraanstaande positie in de branches waarin we actief zijn en met een heldere visie op de toekomst. Met de DIAS Group hebben we in één klap een groep zusterbedrijven met vergelijkbare uitgangspunten. We kunnen zowel op commercieel als technisch vlak elkaar versterken, terwijl de bedrijven in de groep, dus ook AllSolutions, zelfstandig blijven werken vanuit hun eigen kracht. Voor onze klanten betekent dit dat we nog sneller dan ze gewend zijn in kunnen spelen op wat zij nodig hebben om nog succesvoller te kunnen zijn.

Ruud van der Kruk, CEO DIAS Group: “DIAS Group bestaat uit een groeiende groep bedrijven met dezelfde kenmerken. Het zijn stuk voor stuk de meest ondernemende en innovatieve bedrijven in hun marktsegment. AllSolutions past hier naadloos in. Het is een modern bedrijf met een innovatieve online bedrijfssoftware in de cloud voor projectgestuurde organisaties en daarmee zeer succesvol in een aantal specifieke branches. We zijn trots dat zij de DIAS Group versterken.“

DIAS Group is sinds 3 jaar een innovatieve start-up met meer dan 40 jaar ervaring in de verschillende branches waarin zij opereert. DIAS Group bestaat nu uit DIAS Software, Online Group, My TP, Finly, FinConnect, Hyarchis, Intersoftware met o.a. Adviesbox, Dapas en nu dus ook AllSolutions.
 

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Projectmanagement en -planning, Branche > Dienstverlening, Tech startups, Branche > Overheid en semi overheid, SAAS, Cloud Computing, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding DIAS Group / AllSolutions
Internet URL DIAS Group / AllSolutions

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED