Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Plaatsingsdatum 03-02-2023
Berichtdatum 2 februari 2023

Altijd werk voor iedereen, dat is de belofte van Timing. Die belofte vergt ook échte aandacht voor zowel de flex- en payrollkrachten, opdrachtgevers en intercedenten van Timing. Daarom koos Timing voor het beste van twee werelden: een geïntegreerde oplossing met Cockpit ATS van RecruitNow en Kentro van Pivoton.

Écht werk voor iedereen
Timing is al meer dan 25 jaar specialist in uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Dat gunt Timing iedereen en met die belofte is de uitzender groot geworden. Want werk gaat over veel meer dan alleen het verdienen van geld. Met ruim 25.000 flex- en payrollkrachten en meer dan 900 gemotiveerde medewerkers behoort Timing tot de top 3 grootste en meest succesvolle uitzendorganisaties van Nederland.

Aandacht voor kandidaat, klant en intercedent
De ambitieuze belofte van Timing vergt échte aandacht voor de flex- en payrollkrachten, klanten en het eigen personeel. Daarom ging Timing op zoek naar de ideale partner om het hele proces te stroomlijnen: van het werven en matchen tot en met het plaatsen, contracteren, verlonen en factureren van uitzendkrachten. Productiviteitswinst, maximale compliancy en gebruikersgemak waren daarbij belangrijke randvoorwaarden. En daarom heeft Timing gekozen voor twee partners die samen de allerbeste oplossing bieden: Cockpit ATS van RecruitNow en Kentro Office van Pivoton.

Intercedenten ontzorgen
De geïntegreerde front- en backoffice van RecruitNow en Pivoton biedt Timing grote voordelen. Zo is alle data en communicatie beschikbaar voor zowel de intercedent als het management en kan er proactief worden gestuurd op prioriteiten. Doordat zoveel mogelijk processen worden geautomatiseerd, besparen intercedenten tot wel 1,5 uur per dag en wordt de tijd tussen match en verloning met zo’n 40 procent verkort.

Intercedenten kunnen zich zo volledig focussen op de kandidaat en opdrachtgever om de belofte ‘altijd werk voor iedereen’ waar te maken: ook de nummer 2 en 3 kandidaten kunnen voortaan makkelijk geplaatst worden binnen én buiten de database. Daarbij is volledige compliancy en betrouwbaarheid gewaarborgd. Vanwege eenvoud, betrouwbaarheid én kwaliteit van deze oplossingen is dure consultancy niet nodig, zijn intercedenten zeer snel productief en wordt de inwerktijd tot wel 70% verkort.
  

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Pivoton Software
Internet URL Pivoton Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED