Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Samenwerking softwarebedrijven DNA Services, Fresh IT Services en Klippa

Plaatsingsdatum 30-05-2023
Berichtdatum 30 mei 2023

De Nederlandse softwarebedrijven DNA Services B.V., Fresh IT Services B.V. en Klippa App B.V. zijn trots om een nieuwe samenwerking aan te kondigen die de functionaliteit voor hun klanten zal verbeteren.

Als onderdeel van deze samenwerking zal Fresh IT Services de functionaliteit van haar ERP-software, FreshERP, verrijken met een OCR-functie die door Klippa wordt geleverd via een implementatie van de Klippa DocHorizon API. Bovendien zal DNA Services de OCR-software van Klippa aanbieden aan haar Uniconta ERP-klanten (zie onderstaande preview van de integratie binnen Uniconta). 

Klippa is wereldwijd actief in vele sectoren. De oplossingen voor documentbeheer, -verwerking, -classificatie en gegevensextractie helpen bedrijven van alle formaten over de hele wereld.

De Klippa DocHorizon API van Klippa is een cloud-gebaseerde OCR-oplossing die machine learning-algoritmes gebruikt om nauwkeurig gegevens te extraheren uit gescande of gefotografeerde documenten. De API kan een grote verscheidenheid aan documenttypes herkennen, waaronder facturen, ontvangstbewijzen en contracten.

We zijn verheugd om samen te werken met DNA Services B.V. en Fresh IT Services B.V. en onze OCR-technologie aan gebruikers van Uniconta en FreshERP te faciliteren”, zegt Yeelen Knegtering, CEO van Klippa App B.V. “Deze samenwerking toont onze inzet om innovatieve oplossingen te bieden die bedrijven helpen slimmer te werken, niet harder.

 

Categorie(n) Soort > ERP
Bronvermelding DNA Services, Fresh IT Services en Klippa
Internet URL DNA Services, Fresh IT Services en Klippa

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED