Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

eConnect en beurtvaartadres bundelen krachten in de transportsector op het gebied van e-facturatie

Plaatsingsdatum 05-07-2023
Berichtdatum 5 juli 2023

eConnect, marktleider op het gebied van e-facturatie in Nederland, en Beurtvaartadres, een toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale oplossingen voor de transportsector, gaan voor een strategisch partnership. Door hun krachten te bundelen willen beide bedrijven de digitale efficiëntie in de transportsector verder vergroten door middel van e-facturatie.

De transportsector is voortdurend op zoek naar manieren om de operationele processen te stroomlijnen en kosten te besparen. De samenwerking tussen Beurtvaartadres en eConnect biedt bedrijven in de transportsector nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een eenvoudige e-facturatieoplossing, waardoor hun administratie nu nog efficiënter én veiliger kan.

Dico én Peppol
De oplossing voor elektronisch factureren is specifiek gericht op de transportsector, waardoor er zowel via Peppol als DICO facturen verstuurd én ontvangen kunnen worden. DICO is een gestandaardiseerd formaat voor de uitwisseling van elektronische documenten in de bouw- en technieksector, waar ook de transportsector veel mee te maken heeft, terwijl Peppol een wereldwijd netwerk is dat zorgt voor de veilige en betrouwbare uitwisseling van elektronische documenten tussen bedrijven.

Naadloze communicatie
Door gebruik te maken van deze standaarden kunnen transportbedrijven naadloos communiceren met hun klanten en leveranciers, ongeacht het gebruikte facturatiesysteem. Dit zorgt voor een efficiëntere afhandeling van facturen en vermindert het risico op fouten en vertragingen. Met de integratie van meer dan 40 financiële softwarepakketten kunnen transportorganisaties vanuit hun eigen, vertrouwde software starten met e-factureren.  

Innovatie en expertise komen samen
Het partnership tussen eConnect en Beurtvaartadres brengt innovatie en expertise samen. Beurtvaartadres, met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de transportsector, brengt waardevolle expertise in op het gebied van logistiek en transport. eConnect, als gespecialiseerde leverancier van e-facturatieoplossingen, brengt innovatieve technologieën en een diepgaand begrip van digitale processen in de transportsector.
 

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay, Soort > Logistiek
Bronvermelding eConnect
Internet URL eConnect

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED