Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Accountantssoftware SecureLogin heet voortaan Hix

Plaatsingsdatum 17-07-2023
Berichtdatum 17 juli 2023

Softwarebedrijf SecureLogin heeft een nieuwe naam: Hix. Het bedrijf begon ooit met een Single Sign-on tool voor accountantskantoren. En zo werd direct de naam SecureLogin geboren. Inmiddels doen ze echter veel meer dan dat. Met onder andere een vragen- en documentenmodule waren ze hun naam daardoor ontgroeid.

Ook paste het imago van het softwarebedrijf dat zij hadden onder de oude noemer, niet meer bij wie zij zijn. Tijd voor een nieuw jasje, dus. Managing Director Arjan van Brakel vertelt: “We probeerden een lange tijd te veel te lijken op andere spelers in de branche en waren daardoor niet meer onszelf. En dus gaven we onszelf een nieuwe look, die veel beter past bij ons karakter!

Het lijkt misschien een grote verandering, maar eigenlijk valt het reuze mee. We hebben een nieuwe look-and-feel, maar onze softwareoplossingen, service en werkwijze veranderen niet. Van binnen blijven we namelijk precies hetzelfde. Sterker nog: we worden nu pas écht wie we al die tijd waren.”
  
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Authenticatie en ondertekenen, Cybersecurity
Bronvermelding Hix
Internet URL Hix

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED