Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Mollie integreert met marketing automation platform Klaviyo

Plaatsingsdatum 28-07-2023
Berichtdatum 28 juli 2023

Mollie maakt vandaag de integratie met Klaviyo bekend. Klaviyo is een marketing automation platform dat bedrijven toelaat om op basis van data de communicatie met hun klanten te personaliseren en te automatiseren. Door de integratie met Mollie kunnen klanten van Klaviyo nu ook data over betaaltransacties inschakelen om efficiënter en persoonlijker met hun klanten te communiceren. Daarnaast gaan Mollie en Klaviyo met hun gezamenlijke agencypartners samenwerken om op basis van betaalgegevens op maat gemaakte strategieën voor marketing automation te creëren. De oplossing van Klaviyo maakt het voor marketeers makkelijk om klantgegevens te beheren. Die data kunnen ze gebruiken om via allerlei kanalen hypergepersonaliseerde ervaringen te bieden, waardoor ze hun conversie en inkomsten kunnen verhogen.

Verbeterde automatisering van e-mailmarketing
De integratie combineert twee betrouwbare technologieën die elkaar naadloos aanvullen. Dankzij de transactiedata van Mollie kunnen bedrijven de automatisering van hun e-mailmarketing via het Klaviyo-platform verbeteren. Dit biedt de volgende voordelen:

  • Inzicht in klantgedrag;
  • Gestroomlijnde rapportages;
  • Gepersonaliseerde e-mails op basis van cross-selling, upselling, seizoensgebonden factoren, aankoopgedrag en meer;
  • Gerichte marketingcampagnes;
  • Herkennen van groeikansen.

Klantprofielen synchroniseren en verrijken
Met de data van transacties en bestellingen van Mollie kunnen gebruikers van Klaviyo klantprofielen verrijken, nieuwe klantgegevens makkelijk verwerken en doelgroepsegmenten samenstellen. De data laten ook toe om e-mailflows op maat te ontwikkelen, die in realtime worden getriggerd door gebeurtenissen en statistieken.

Daarnaast helpt deze integratie bedrijven met het ontwikkelen van gepersonaliseerde campagnes op basis van de abonnementsstatus van klanten, zoals het moment waarop hun abonnement ingaat of stopt, wanneer het moet worden verlengd of wanneer hun betaling is mislukt.
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, SAAS, Cloud Computing, Branche > Financials, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding Mollie en Klaviyo
Internet URL Mollie en Klaviyo

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

9 oktober 2024

Seminar Robotic accounting
Actuele ontwikkelingen op het gebied van Robotic accounting. Met dit jaar Open banking als centraal thema.
Meer info en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED