Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Easy2audit transformeert IT-audits door efficientie en gebruiksgemak

Plaatsingsdatum 16-08-2023
Berichtdatum 14 augustus 2023

Een nieuw tijdperk: Automatiseer IT-audits met Easy2audit, ook zonder technische kennis

Easy2audit introduceert tijdbesparende IT-auditsoftware die zonder technische kennis ingezet kan worden. Het handmatig uitvoeren van een IT-audit duurt tot 8 uur per systeem, met Easy2audit duurt dit minder dan 5 minuten. De software is ontworpen volgens hoge standaarden en zal de normen in de IT-auditingbranche herdefiniëren met efficiëntie, effectiviteit en eenvoud in het auditproces.

Obstakels in het proces
De software van Easy2audit biedt auditors instrumenten voor het identificeren van risico’s en het testen van systemen en ‘controls’. Easy2audit is ontworpen om de complexiteit van het auditproces te doorbreken, zodat auditors zich zonder de gebruikelijke hindernissen kunnen richten op de essentiële onderdelen van hun audit.

Oprichter van Easy2audit, Etienne Schraven, zegt: “Onze software is veel meer dan alleen een audittool; het omvat het potentieel voor een baanbrekende verschuiving binnen de IT-auditindustrie. Onze visie is om een omgeving te creëren waarin IT-audits worden uitgevoerd met ongeëvenaard gemak, efficiëntie en nauwkeurigheid. Easy2audit zorgt ervoor dat budget en kennis geen belemmering meer vormen voor het uitvoeren van IT-audits. Deze nieuwe software kenmerkt een monumentale stap voor de toegankelijkheid van IT-audits.

‘Empowerment’ van gebruikers
Easy2audit werkt daarnaast nauw samen met een gerenommeerd Nederlands accountantskantoor dat een gespecialiseerde IT-auditafdeling heeft. Ze voorzien financiële auditors van expliciete richtlijnen die ervoor zorgen dat zij het volledige potentieel van Easy2audit benutten bij hun audits. De begeleiding bevat werkdocumenten met een begeleidend memorandum, dat volledig in overeenstemming is met de relevante ISA-standaarden en de ‘International Code of Ethics for Professional Accountants’.

Goedkeuring door de sector
De eerste beoordelingen van de software zijn overweldigend positief. Easy2audit werd onlangs gepresenteerd op de prestigieuze Nexia International Conference. De enorm positieve reacties benadrukten hoe de software de potentie heeft om de IT-auditbranche ingrijpend te veranderen.

Uitgebreide mogelijkheden die de norm overtreffen
Hoewel sommige van de kernfuncties overeenkomen met de stopgezette SekCheck-formule waar auditors mogelijk mee bekend zijn, onderscheidt Easy2audit zich door zijn uitgebreide functionaliteiten en unieke, volledig digitale manier van dienstverlening en bijpassend aantrekkelijk prijsniveau.

Belangrijkste voordelen van Easy2audit

  • Gestroomlijnd IT-auditproces: Easy2audit versnelt en versimpelt het auditproces door complexe taken te automatiseren, waardoor auditors meer tijd overhouden om zich te richten op strategische risicogebieden en compliance. Easy2audit benadrukt de noodzaak van risico-identificatie, controle testen en diepgaande systeemanalyse, waardoor het een ideaal hulpmiddel is voor de moderne (IT-) auditor.
      
  • Gebruiksvriendelijke interface: De intuïtieve interface maakt navigatie en gebruik van de software tot een vlekkeloze ervaring. Het biedt uitgebreide inzichten in de functionaliteiten van de software en presenteert informatie op een manier die gemakkelijk toegankelijk is, zelfs voor mensen met minimale technische kennis.
       
  • Geïntegreerde begeleiding: Om ervoor te zorgen dat ook financiële auditors de voordelen van de tool volledig benutten, bevat Easy2audit een geïntegreerd begeleidingssysteem. Dit omvat gedetailleerde handleidingen, werkdocumenten en een memorandum die gebruikers helpen de mogelijkheden van de software optimaal te benutten. Alle documenten zijn volledig in overeenstemming zijn met de relevante ISA-standaarden.

Lancering
Vanaf vandaag is Easy2audit beschikbaar.

Categorie(n) Audit, dossierbeheer en data analyse, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Easy2audit
Internet URL Easy2audit

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED