Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Verano lost complexiteit HR-processen op dankzij Protime software

Plaatsingsdatum 07-09-2023
Berichtdatum 7 september 2023

Verano, specialist in zonwering, heeft voor Workforce Management specialist Protime gekozen om hun HR-processen te automatiseren en minder complex te maken. Hiermee is het bedrijf voorbereid op toekomstige groei en hoeft de HR-afdeling veel minder controlewerk en handmatige acties uit te voeren.

Verano is een leverancier van op maat gemaakte zonwering. Het bedrijf heeft ongeveer 400 medewerkers en 120 uitzendkrachten. Voor deze grote groep is het belangrijk dat de tijd- en verlofregistratie en daarmee de salarisadministratie goed verloopt. Bij deze processen ervaarde Verano in het verleden nogal wat complexiteit. Dat kwam met name voort uit het feit dat er veel verschillende regelingen voor werknemers in de cao zijn vastgelegd, maar deze niet geautomatiseerd in de systemen konden worden toegepast. Veel data moest handmatig of met workarounds in verschillende systemen worden ingevoerd. Dat was niet alleen tijdrovend, maar ook foutgevoelig.

Complexiteit
Met de groei van Verano bleef de complexiteit alleen maar toenemen. In hun zoektocht naar meer controle schreven ze een tender uit. Protime bleek de aangewezen partij om de processen (zover mogelijk) te automatiseren. Ook was gebruiksvriendelijkheid ontzettend belangrijk voor Verano, aangezien de software door medewerkers, teamleiders en de HR-afdeling gebruikt moet worden, in zowel Nederland als Servië. Een meer gebruiksvriendelijke tool moet zorgen voor beter ingevoerde informatie vanuit het team, zodat de output waar de HR-afdeling mee werkt ook zo zuiver mogelijk wordt. Als laatste werkte Verano al met SD Worx, het moederbedrijf van Protime, waardoor de koppeling tussen de software gemakkelijk gemaakt was en communicatie tussen de partijen goed verloopt.
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Protime
Internet URL Protime

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED